Репозиторий АТУ

Просмотр по теме "Fat"

Просмотр по теме "Fat"

Отсортировать по:Порядку:Результатам:

  • Амантай, Б.С.; Байысбаева, М.П.; Изембаева, А.К. (Алматы технологиялық университеті, 2019)
    Жүгері дәні құрамы моно және дисахаридтерге, ңаныңпаган май қышқылдарына, крах- малға өте бай, сондай-ақ оның құрамында В витамин тобы, Е, РР, С витаминдері және ниацин, холин бар. Сондықтан да бірінші сұрып бидай ұнынан ...
  • Хастаева, А.Ж.; Омаралиева, А.М.; Бектурганова, А.А.; Кабдолова, А.М. (Алматы технологиялық университеті, 2021-4)
    Мақалада «И.Жахаев атындағы Қазақ күріш шаруашылығы ҒЗИ» ЖШС-нің «Сыр сылуы», «Айкерім», «Маржан» селекциялық сұрыптарындағы күріштің сапасын зерттеу нәтижелері ұсынылған. Зерт-теу барысында күріш үлгілері физика-химиялық, ...

Поиск в системе

Просмотр

Моя учетная запись