Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
3. Безопасность и качество пищевых продуктов
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 7 out of a total of 7 results for collection: 3. Безопасность и качество пищевых продуктов.
(0.02 seconds)
Now showing items 1-7 of 7
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Влияние тыквенного пектина на качество ибезопасные сроки хранения хлеба
Азимова, С.Т.
;
Кизатова, М.Ж.
;
Алибаева, Б.Н.
;
Набиева, Ж.С.
;
Дюсембаева, К.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2017
)
Оценка качества безопасности пшеничного хлеба функционального назначения
Сенгирбекова, Л.К.
;
Сабралы, С.T.
;
Сериккызы, М.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2018
)
Совершенствование системы управление качеством хлебопекарной промышленности
Сериккызы, М.С.
;
Серикбаева, А.Н.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2018
)
Изучение пищевой безопасности в технологии производства хлеба
Нұрымхан, Г.Н.
;
Кулуштаева, Б.М.
;
Смольникова, Ф.Х.
;
Акылбекова, А.
(
Алматинский технологический университет
,
2019
)
Молочная сыворотка улучшает качество безглютенового хлеба из крахмало-сорговой смеси
Дробот, В.И.
;
Сорочинская, Ю.С.
;
Тесля, О.Д.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2020
)
Қалақай ұнтағы қоспасының нан сапасына әсері
Саидов, А.М.
;
Балгужинова, Ж.Е.
;
Жангабылова, Н.Д.
;
Альсеитов, К.С.
;
Искаков, К.Е.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-3
)
Comparative analysis of the quality indicators of bread made of composite flour using ozonated water
Azimova, S.T.
;
Nassipkali, K.A.
;
Iztaev, A.I.
;
Makhmudov, F.A.
(
Almaty technological university
,
2022-3
)
Now showing items 1-7 of 7
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Azimova, S.T. (1)
Iztaev, A.I. (1)
Makhmudov, F.A. (1)
Nassipkali, K.A. (1)
Азимова, С.Т. (1)
Акылбекова, А. (1)
Алибаева, Б.Н. (1)
Альсеитов, К.С. (1)
Балгужинова, Ж.Е. (1)
Дробот, В.И. (1)
... View More
Subject
Хлеб (7)
bread (2)
Качества (2)
Нан (2)
bread quality (1)
composite flour (1)
fiber (1)
nettle leaf powder (1)
organoleptic indicators (1)
premium-grade (1)
... View More
Date Issued
2022 (2)
2020 (1)
2019 (1)
2018 (2)
2017 (1)