Репозиторий АТУ
Искать
Войти
Главная
→
1. Факультет пищевых технологий
→
Искать
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Искать
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Дате публикации
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Дате публикации
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Дате публикации
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Дате публикации
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Дате публикации
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 1 out of a total of 1 results for community: 1. Факультет пищевых технологий.
(0.002 seconds)
Отображаемые элементы 1-1 из 1
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Разработка технологии цельнокусковых национальных мясных продуктов из баранины
Узаков, Я.М.
;
Матибаева, А.И.
;
Анарбекова, У.Д.
;
Оспанова, Д.А.
;
Ажимбаева, Г.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2018
)
Отображаемые элементы 1-1 из 1
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Просмотр
Весь репозиторий
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Это сообщество
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Авторизация
Регистрация
Фильтровать по:
Автору
Ажимбаева, Г. (1)
Анарбекова, У.Д. (1)
Матибаева, А.И. (1)
Оспанова, Д.А. (1)
Узаков, Я.М. (1)
Теме
Мясо (1)
Показать еще...
Дате публикации
2018 (1)