Репозиторий АТУ

Browsing 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств by Subject "Dough"

Browsing 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств by Subject "Dough"

Sort by: Order: Results:

  • Bayisbaeva, М.P.; Moldakulova, Z.N.; Dairasheva, S.T.; Rahimberdieva, F.А.; Sottnikova, V. (Almaty Technological university, 2020)
    Considering that small amounts of dietary fiber in wheat flour, the aim of the work is to develop the formula and technology of wheat bread enriched with high nutritional and biological food fibers. The sample was identified, ...
  • Изтаев, Б.А.; Изтаев, А.И.; Якияева, М.А.; Байысбаева, М.П. (Алматинский Технологический Университет, 2021-03)
    В статье приведены результаты исследования изменения структурно-механических характеристик бездрожжевого теста от свойств используемой муки. Тесто было приготовлено из пшеничной муки первого и второго сортов разными способами ...
  • Амантай, Б.С.; Байысбаева, М.П.; Изембаева, А.К. (Алматы технологиялық университеті, 2019)
    Жүгері дәні құрамы моно және дисахаридтерге, ңаныңпаган май қышқылдарына, крах- малға өте бай, сондай-ақ оның құрамында В витамин тобы, Е, РР, С витаминдері және ниацин, холин бар. Сондықтан да бірінші сұрып бидай ұнынан ...
  • Школ, Х.Ш.; Тулеген, А.А. (Алматы технологиялық университеті, 2021-02)
    Бұл мақалада сәбіз ұнын қосу арқылы, балаларға арналған бауырсақ қамырын дайындау технологиясын жетілдіру ұсынылған. Сәбіз ұнының артықшылықтары мен ерекшеліктеріне ескеріліп, бауырсақ қамырына қоспа ретінде таңдалып алынды, ...

Search DSpace


Browse

My Account