Репозиторий АТУ

Browsing 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств by Subject "composite mixtures"

Browsing 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств by Subject "composite mixtures"

Sort by: Order: Results:

  • Якияева, М.А.; Мулдабекова, Б.Ж.; Тоқтарова, А.М.; Хасенова, А.Қ.; Сейдімханова, А.А (Алматы технологиялық университеті, 2022-2)
    Қазіргі уақытта азық-түліктің биологиялық құндылығын арттыру тенденцияларының үйлесімі өндірушілерді кондитер өндірісі үшін өсімдік шикізатының жаңа дәстүрлі емес көздерін іздеуге мәжбүр етеді. Кондитерлік өнімдерді өндірудің ...

Search DSpace


Browse

My Account