Репозиторий АТУ

Browsing 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств by Subject "sourdough"

Browsing 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств by Subject "sourdough"

Sort by: Order: Results:

  • Байысбаева, М.П.; Изембаева, А.К.; Молдақұлова, З.Н.; Жұманазар, Д.Б.; Тыным, Б.Қ. (Алматы технологиялық университеті, 2023-2)
    Зерттеу жұмысы зығыр дәнінен алынған өнімдерді хлебцы рецептурасын жасауда қолдану бағытында жүргізілді. Жұмыста қарабидай ұнынан жасалатын диеталық хлебцы өнімінің тағамдық және биологиялық құндылығын жоғарылату мақсатында ...
  • Байысбаева, М.П.; Искакова, Г.К.; Изембаева, А.К.; Молдақұлова, З.Н. (Алматы технологиялық университеті, 2023-1)
    Бұл мақала бидай нанының рецептурасында биологиялық белсенді өсімдік текті қоспа қолданып дайын өнімнің сапасына әсер етуіне зерттеулер жүргізу жұмыстарына арналған. Жұмыстың мақсаты бидай нанының тағамдық құндылығын және ...

Search DSpace


Browse

My Account