Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 24 results for collection: 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств.
(0.019 seconds)
Now showing items 1-10 of 24
1
2
3
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Шырын өндіруде қауынның реологиялық қасиеттерін зерттеу
Ержанова, М.Е.
;
Еркебаев, М.Ж.
;
Мамаева, Л.А.
;
Джунисбеков, М.Ш.
;
Байысбаева, М.П.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2016
)
Қоспа қосылған ұнды кондитер өнімдерінің баяулап қатуы
Байысбаева, М.П.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2017
)
Сұлы печеньесі қамырының реологиялық қасиетіне және дайын өнім сапасына қосылатын қоспалардың әсер етуін зерттеу
Байысбаева, М.П.
;
Рустемова, А.Ж.
;
Амантай, Б.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2017
)
Композитті құрамнан дайындалатын бидай наны қамырының сапасына глютеннің әсер етуін зерттеу
Байысбаева, М.П.
;
зембаева, А.К.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2017
)
Тағамдық және биологиялық құндылығы жоғары композитті құрамнан дайындалатын бидай нанының сапасын анықтау
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2017
)
Дәнді дақылдар жармасынан дайындалған толыққұнды нан өнімінің сапа көрсеткіштерін зерттеу
Байысбаева, М.П.
;
Турсынбаева, Ш.А.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2014
)
Изучение влияния сывороточных белков на качество нового вида сахарного печенья «южанка» и овсяного печенья «тумар»
Мусульманова, М.М.
;
Байысбаева, М.П.
;
Ирматова, Ж.К.
(
Алматинский технологический университет
,
2014
)
Сұлы печеньесі рецептурасына қосылатын майдың тиімді түрлерін анықтау
Байысбаева, М.П.
;
Шаншарова, Д.А.
;
Рустемова, А.Ж.
;
Дайрашева, С.Т.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2017
)
Диеталық қытырлақ нан алу технологиясының перспективтілігі
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
;
Дайрашева, С.Т.
;
Молдақұлова, З.Н.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Өсімдік тектес шикізаттардан жасалған дәндік батончик
Серікбай, А.Қ.
;
Изембаева, А.К.
;
Байысбаева, М.П.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Now showing items 1-10 of 24
1
2
3
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Байысбаева, М.П. (24)
Изембаева, А.К. (8)
Молдақұлова, З.Н. (5)
Рустемова, А.Ж. (5)
Дайрашева, С.Т. (3)
Шаншарова, Д.А. (2)
Амантай, Б. (1)
Амантай, Б.С. (1)
Байбатыров, Т.А. (1)
Батырбаева, Н.Б. (1)
... View More
Subject
Нан (6)
Тесто (6)
Печенье (5)
Қамыр (5)
dough (4)
bread (3)
Бидай (3)
Бидай ұны (3)
Жүгері (3)
Нан өндірісі (3)
... View More
Date Issued
2023 (2)
2022 (3)
2021 (1)
2020 (2)
2019 (2)
2018 (3)
2017 (5)
2016 (4)
2014 (2)