Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 13 results for collection: 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств.
(0.01 seconds)
Now showing items 1-10 of 13
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Тағамдық және биологиялық құндылығы жоғары композитті құрамнан дайындалатын бидай нанының сапасын анықтау
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2017
)
Жеміс – көкөністі шикізаттары қоспасынан дайындалған қантты печеньенің сапа көрсеткіштерін зерттеу
Изембаева, А.К.
;
Молдақұлова, З.Н.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2015
)
Долана жемісі қоспасынан дайындалған печеньенің сапасын талдау
Изембаева, А.К.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2017
)
Диеталық қытырлақ нан алу технологиясының перспективтілігі
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
;
Дайрашева, С.Т.
;
Молдақұлова, З.Н.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Өсімдік тектес шикізаттардан жасалған дәндік батончик
Серікбай, А.Қ.
;
Изембаева, А.К.
;
Байысбаева, М.П.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Арнайы бағытта өсірілген бидай, арпа ұндары қоспасынан печенье дайындау
Момынқұл, Л.К.
;
Изембаева, А.К.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2015
)
Асқабақ шырыны мен балқарағай жаңғағы қоспасынан дайындалған печеньенің сапасын талдау
Изембаева, А.К.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2016
)
Мұздатылған қамырдың нан өнімдеріне әсерін зерттеу
Изембаева, А.К.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2016
)
Сдобалы печеньенің тағамдық қүңдылығын жоғарылатудың жолдары
Амантай, Б.С.
;
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2019
)
Бүтін тартылған ұндар қоспасынан дайындалған нан өнімінің сапасын бағалау
Изембаева, А.К.
;
Байысбаева, М.П.
;
Молдақұлова, Н.
;
Байбатыров, Т.А.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-2
)
Now showing items 1-10 of 13
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Изембаева, А.К. (13)
Байысбаева, М.П. (8)
Молдақұлова, З.Н. (5)
Амантай, Б.С. (1)
Байбатыров, Т.А. (1)
Баширова, Ж.Ж. (1)
Дайрашева, С.Т. (1)
Жұманазар, Д.Б. (1)
Искакова, Г.К. (1)
Молдақұлова, Н. (1)
... View More
Subject
Нан (4)
dough (3)
Бидай (3)
Печенье (3)
Тесто (3)
Қамыр (3)
bread (2)
sourdough (2)
Бидай ұны (2)
закваска (2)
... View More
Date Issued
2023 (2)
2022 (2)
2019 (1)
2018 (2)
2017 (2)
2016 (2)
2015 (2)