Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 170 results for collection: 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств.
(0.014 seconds)
Now showing items 1-10 of 170
1
2
3
4
. . .
17
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Адсорбенттермен сыраның тұрақтылығын арттыру
Усукеева, А.Д.
;
Джекшембекқызы, А.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Соя бұршақтарын көктеудің соя ұнының аминқышқылды құрамына және өнімнің тағамдық құндылығына әсер
Аманова, Ш.С.
;
Раимбаева, Н.Т.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Макарон өнімдерінің биологиялық құндылығын арттыру әдістері
Ізтаев, Ә.И.
;
Дәрібаева, Г.Т.
;
Ізтаев, Б.Ә.
;
Қозыбаев, А.Қ.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Роль ионоозонных взрывокавитационных процессов В изменении амилолитической и протеолитической активности ферментов солода
Шинтасова, С.М.
;
Маемеров, М.М.
;
Байгазиева, Г.И.
;
Молдакаримов, А.А
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Исследования микробиологической безопасности функционального мясного продукта с добавлением соевой муки
Аманова, Ш.С.
;
Раимбаева, Н.Т.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Дәнді-бұршақ дақылдары ұнымен иондалған су қолданып дайындалған нанның сапасын зерттеу
Рахымбаева, М.
;
Усембаева, Ж.К.
;
Искакова, Г.К.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Исследование процесса прессования мякоти арбуза для получения сока
Шамбулов, Е.Д.
;
Ногайбаев, Д.М.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Асбұршақ ұнымен иондалған суды қолданып нанның түрлерін кеңейту
Рахымбаева, М.
;
Усембаева, Ж.К.
;
Искакова, Г.К.
;
Кизатова, М.Ж.
;
Мулдабекова, Б.Ж.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Кәсіпорында макарон өнімдерінің сапасын және қауіпсіздігін анықтау
Дүйсенбекова, О.О.
;
Ержигитов, Е.С.
;
Сериккызы, М.С.
;
Манап, К.Р.
;
Канапьянова, Б.Ж.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Дәстүрлі емес шикізаттарды құсқа арналған ақуызды дәруменді қоcпа өндірісінде қолдану
Жиенбаева, С.Т.
;
Әбітбек, А.Е.
;
Увакасова, Г.Т.
;
Батырбаева, Н.Б.
;
Өтегенова, А.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Now showing items 1-10 of 170
1
2
3
4
. . .
17
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Искакова, Г.К. (22)
Байгазиева, Г.И. (21)
Изтаев, А.И. (19)
Маемеров, М.М. (17)
Байысбаева, М.П. (16)
Кизатова, М.Ж. (16)
Мулдабекова, Б.Ж. (11)
Изтаев, Б.А. (10)
Умирзакова, Г.А. (10)
Шаншарова, Д.А. (10)
... View More
Subject
Зерно (23)
Ұн (14)
Макарон (13)
Исследование (12)
Пшеница (11)
Мука (10)
Хлеб (10)
Бидай (9)
Нан (9)
Grain (5)
... View More
Date Issued
2019 (7)
2018 (31)
2017 (26)
2016 (43)
2015 (54)
2014 (8)
2013 (1)