Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 8 out of a total of 8 results for collection: 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств.
(0.015 seconds)
Now showing items 1-8 of 8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Переработка отходов зерновой промышленности при помощи гидролаз s. Cerevisae
Решта, С.П.
;
Данилова, Е.И.
;
Кизатова, М.Ж.
(
Алматинский технологический университет
,
2014
)
Дәнді дақылдар жармасынан дайындалған толыққұнды нан өнімінің сапа көрсеткіштерін зерттеу
Байысбаева, М.П.
;
Турсынбаева, Ш.А.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2014
)
Технология национальных продуктов длительного хранения
Кизатова, М.Ж.
;
Витавская, А.В.
;
Тнымбаева, Б.Т.
;
Набиева, Ж.С.
(
Алматинский технологический университет
,
2014
)
Изучение влияния сывороточных белков на качество нового вида сахарного печенья «южанка» и овсяного печенья «тумар»
Мусульманова, М.М.
;
Байысбаева, М.П.
;
Ирматова, Ж.К.
(
Алматинский технологический университет
,
2014
)
Современный подход к изучению интенсивности дыхания зерна
Станкевич, Г.Н.
;
Бабков, А.В.
;
Кизатова, М.Ж.
(
Алматинский технологический университет
,
2014
)
Justification of characteristics of receiving unit of grain cleaning and drying complexes
Stankevich, G.N.
;
Zarub, A.V.
;
Кizatova, М.Zh.
(
Almaty technological university
,
2014
)
Экология питания — это пробиотические продукты нового поколения
Витавская, А.В.
;
Дудикова, Г.Н.
;
Баймуханова, Д.Б.
;
Рустемова, А.Ж.
;
Пронина, Ю.Г.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2014
)
Wheat bread functional purpose for prevention of cardiovascular diseases
Shansharova, D.A.
;
Hrivna, L.
;
Sottnikova, V.
;
Menkov, N.
(
ATU
,
2014
)
Now showing items 1-8 of 8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Кизатова, М.Ж. (3)
Байысбаева, М.П. (2)
Витавская, А.В. (2)
Hrivna, L. (1)
Menkov, N. (1)
Shansharova, D.A. (1)
Sottnikova, V. (1)
Stankevich, G.N. (1)
Zarub, A.V. (1)
Бабков, А.В. (1)
... View More
Subject
Зерно (3)
Grain (2)
Переработка зерна (2)
Cardiovascular diseases (1)
Wheat bread (1)
Витамины (1)
Кукуруза (1)
Мука (1)
Переработка сельхозсырья (1)
Печенье (1)
... View More
Date Issued
2014 (8)