Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 24 results for collection: 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств.
(0.035 seconds)
Now showing items 1-10 of 24
1
2
3
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Нан өндірісінде пайдалану үшін дәнді – дақылдарды қайта өңдеудің екіншілік шикізатын зерттеу
Есембек, М.Ж.
;
Тарабаев, Б.К.
;
Омаралиева, А.М.
;
Ботбаева, Ж.Т.
;
Какимов, Н.Н.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-1
)
Дәнді-бұршақ қоспасынан нан дайындау технологиясы
Батырбаева, Н.Б.
;
Рустемова, А.Ж.
;
Аскарбеков, Э.Б.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-2
)
Исследовaние химического состaвa муки из рaзных сортов зернa тритикaле с целью использовaния в мучных кондитерских изделиях
Жумалиева, Г.Е.
;
Чоманов, У.Ч.
;
Актокалова, Г.С.
;
Касымбек, Р.К.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2022-2
)
Бүтін тартылған ұндар қоспасынан дайындалған нан өнімінің сапасын бағалау
Изембаева, А.К.
;
Байысбаева, М.П.
;
Молдақұлова, Н.
;
Байбатыров, Т.А.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-2
)
Ұнды кондитер өндірісінде композиттік қоспаны қолдану
Якияева, М.А.
;
Мулдабекова, Б.Ж.
;
Тоқтарова, А.М.
;
Хасенова, А.Қ.
;
Сейдімханова, А.А
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-2
)
Влияние изменения давления во время замеса теста и характеристики хлеба
Изтаев, А.И.
;
Аққожа, И.Ш.
;
Якияева, М.А.
;
Искакова, Г.К.
;
Кенжеходжаев, М.Д.
;
Изтаев, Б.А.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2022-2
)
Impact of sea buckthorn extract on bread indicators
Kurmanbayeva, I.
;
Nabiyeva, ZH.
;
Tattibayeva, D.
;
Jumabekova, G.
;
Zheldybayeva, A.
(
Almaty technological university
,
2022-2
)
Характеристика аминокислотного состава муки для производства макарон gluten-free
Муслимов, Н.Ж.
;
Абуова, А.Б.
;
Кабылда, А.И.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2022-3
)
Омарта шаруашылығы өнімдері негізінде фитосусындар сұрыптамасын кеңейтудің өзектілігі
Велямов, Ш.М.
;
Велямов, М.Т.
;
Курасова, Л.А.
;
Берік, А
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-3
)
Қара бидай бидай нанының сапасы және тағамдық құндылығын жоғарылату жолдары
Молдақұлова, З.Н.
;
Байысбаева, М.П.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-3
)
Now showing items 1-10 of 24
1
2
3
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Байысбаева, М.П. (3)
Изтаев, А.И. (3)
Алибеков, Р.С. (2)
Еркебаева, С.У. (2)
Жумалиева, Г.Е. (2)
Изембаева, А.К. (2)
Молдақұлова, З.Н. (2)
Мулдабекова, Б.Ж. (2)
Омаралиева, А.М. (2)
Сатаева, Ж.И. (2)
... View More
Subject
Нан (7)
Нан өндірісі (6)
Хлеб (5)
bread (4)
Күріш (4)
Тесто (4)
Ұн (4)
Ұн қоспасы (4)
dough (3)
Рис (3)
... View More
Date Issued
2022 (24)