Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 10 results for collection: 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств.
(0.027 seconds)
Now showing items 1-10 of 10
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Макарон өнімдерінің биологиялық құндылығын арттыру әдістері
Ізтаев, Ә.И.
;
Дәрібаева, Г.Т.
;
Ізтаев, Б.Ә.
;
Қозыбаев, А.Қ.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Композитті құрамнан дайындалатын бидай наны қамырының сапасына глютеннің әсер етуін зерттеу
Байысбаева, М.П.
;
зембаева, А.К.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2017
)
Исследование макаронных свойств пшеничной муки, полученной из новых сортов пшеницы казахстана
Искакова, Г.К.
;
Жилкайдаров, А.Н.
(
Алматинский технологический университет
,
2016
)
Тағамдық және биологиялық құндылығы жоғары композитті құрамнан дайындалатын бидай нанының сапасын анықтау
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2017
)
Тұқымды бидай астығын иондыозонды кавитация технологиясымен қолданып өңдеу
Ізтаев, А.І.
;
Асанғалиева, Ж.Р.
(
2015
)
Иoнooзoнды кавитацияланған жұмсақ бидaйдың қор белоктарының электрофорезі
Ізтаев, А.І.
;
Асанғалиева, Ж.Р.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2015
)
Қара бидай дәнінде амилолитикалық ферменттердің бөлінуін зерттеу
Онгарбаева, Н.
;
Елеукенова, К.
;
Батырбаева, Н.
;
Нургожина, Ж.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Арнайы бағытта өсірілген бидай, арпа ұндары қоспасынан печенье дайындау
Момынқұл, Л.К.
;
Изембаева, А.К.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2015
)
Жұмсақ бидайдың әртүрлі класстарынан ашытқысыз нан алу әдестері
Изтаев, А.
;
Якияева, М.А.
;
Турсунбаева, Ш.А.
;
Маемеров, М.М.
;
Жауантай, И.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2019
)
Бүтін тартылған ұндар қоспасынан дайындалған нан өнімінің сапасын бағалау
Изембаева, А.К.
;
Байысбаева, М.П.
;
Молдақұлова, Н.
;
Байбатыров, Т.А.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-2
)
Now showing items 1-10 of 10
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Байысбаева, М.П. (3)
Изембаева, А.К. (3)
Асанғалиева, Ж.Р. (2)
Ізтаев, А.І. (2)
Байбатыров, Т.А. (1)
Батырбаева, Н. (1)
Дәрібаева, Г.Т. (1)
Елеукенова, К. (1)
Жауантай, И. (1)
Жилкайдаров, А.Н. (1)
... View More
Subject
Бидай (10)
Макарон (2)
bread volume (1)
chia seeds (1)
dough (1)
Grade (1)
Grain (1)
Ions (1)
moisture (1)
staleness (1)
... View More
Date Issued
2022 (1)
2019 (1)
2018 (2)
2017 (2)
2016 (1)
2015 (3)