Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 18 results for collection: 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств.
(0.015 seconds)
Now showing items 1-10 of 18
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Дәнді-бұршақ дақылдары ұнымен иондалған су қолданып дайындалған нанның сапасын зерттеу
Рахымбаева, М.
;
Усембаева, Ж.К.
;
Искакова, Г.К.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Асбұршақ ұнымен иондалған суды қолданып нанның түрлерін кеңейту
Рахымбаева, М.
;
Усембаева, Ж.К.
;
Искакова, Г.К.
;
Кизатова, М.Ж.
;
Мулдабекова, Б.Ж.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Диеталық қытырлақ нан алу технологиясының перспективтілігі
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
;
Дайрашева, С.Т.
;
Молдақұлова, З.Н.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Диеталық бағыттағы нан-тоқаш өнімдерін дайындау
Рустемова, А.Ж.
;
Байысбаева, М.П.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Нан –тоқаш өнімдерінің микробиологиялық зақымдануын тежеу жолдары
Шаншарова, Д.А.
;
Алашбаева, Л.Ж.
;
Усембаева, Ж.К.
;
Дайрашева, С.Т.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Тағамдық құндылығы жоғары қазақтың таба нан өнімін алудың әдістері
Байысбаева, М.П.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2016
)
Мұздатылған қамырдың нан өнімдеріне әсерін зерттеу
Изембаева, А.К.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2016
)
Қамыр илеу машинасында қамырдың ылғалдығын реттеу үшін оптималды параметрлерді анықтау
Джаманбаев, М.А.
;
Аиянов, Н.
;
Мамутов, С.
(
2019
)
Нан өндірісінде дәнді қоспалар пайдалану
Шаншарова, Д.А.
;
Нургожина, Ж.К.
;
Алашбаева, Л.Ж.
;
Кайчибекова, Г.М.
(
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы
,
2019
)
Қарақұмық ұнынан жасалынған нан-тоқаш өнімдерінің технологиясы және олардың сапалық көрсеткіштері
Нурыш, А.Б.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2020
)
Now showing items 1-10 of 18
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Байысбаева, М.П. (6)
Изембаева, А.К. (4)
Молдақұлова, З.Н. (4)
Искакова, Г.К. (3)
Усембаева, Ж.К. (3)
Алашбаева, Л.Ж. (2)
Дайрашева, С.Т. (2)
Рахымбаева, М. (2)
Рустемова, А.Ж. (2)
Шаншарова, Д.А. (2)
... View More
Subject
Нан (18)
Нан өндірісі (5)
bread (4)
Хлеб (4)
Қамыр (4)
Ақуыз (3)
Күріш (3)
dough (2)
flax (2)
Аминқышқылы (2)
... View More
Date Issued
2023 (1)
2022 (7)
2020 (1)
2019 (2)
2018 (5)
2016 (2)