Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 25 results for collection: 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств.
(0.013 seconds)
Now showing items 1-10 of 25
1
2
3
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Исследования микробиологической безопасности функционального мясного продукта с добавлением соевой муки
Аманова, Ш.С.
;
Раимбаева, Н.Т.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Кәсіпорында макарон өнімдерінің сапасын және қауіпсіздігін анықтау
Дүйсенбекова, О.О.
;
Ержигитов, Е.С.
;
Сериккызы, М.С.
;
Манап, К.Р.
;
Канапьянова, Б.Ж.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Қоспа қосылған ұнды кондитер өнімдерінің баяулап қатуы
Байысбаева, М.П.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2017
)
Макарон өнімдерінің сапасына наноқұрылымды ноқат ұнының әсері
Искакова, Г.К.
;
Умирзакова, Г.А.
;
Мулдабекова, Б.Ж.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2016
)
Ұнды кондитер өнімдерін минералдық заттармен байыту
Бек, Р.Б.
;
Мулдабекова, Б.Ж.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2017
)
Ұнды кондитер өнімдерінің сапасын жақсарту мақсатында байыту
Жумаділлаев, А.М.
;
Асилова, Г.М.
;
Алимкулова, Ж.К.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Макарон өнімдерінің сапасына амарант ұнының әсерін зерттеу
Искакова, Г.К.
;
Умирзакова, Г.А.
;
Мулдабекова, Б.Ж.
;
Атыхаыова, М.Б.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2016
)
Ұнды кондитерлік өнімдерді өндіру, кездесетін қатерлер
Жабуов, А.А.
;
Абуова, А.Б.
;
Рустемова, А.Ж.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2016
)
Функционалды бағыттағы макарон өнімдері өндірісінде дəнді дақылдардың ұнын қолдану
Ысқақова, Г.К.
;
Өмірзақова, Г.А.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2016
)
Арнайы бағытта өсірілген бидай, арпа ұндары қоспасынан печенье дайындау
Момынқұл, Л.К.
;
Изембаева, А.К.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2015
)
Now showing items 1-10 of 25
1
2
3
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Мулдабекова, Б.Ж. (7)
Искакова, Г.К. (6)
Умирзакова, Г.А. (5)
Байысбаева, М.П. (3)
Бек, Р.Б. (2)
Бекболатова, М.Б. (2)
Изтаев, Б.А. (2)
Искакова, Д.М. (2)
Махамбетова, А.А. (2)
Рустемова, А.Ж. (2)
... View More
Subject
Ұн (25)
Макарон (6)
Ұн қоспасы (5)
Flour (3)
Жүгері (3)
Кукуруза (3)
Мука (3)
бидай ұны (2)
Крахмал (2)
Печенье (2)
... View More
Date Issued
2023 (2)
2022 (4)
2020 (5)
2018 (3)
2017 (2)
2016 (7)
2015 (2)