Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
2. Технология продуктов питания
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 9 out of a total of 9 results for collection: 2. Технология продуктов питания.
(0.044 seconds)
Now showing items 1-9 of 9
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Технология мягкого сыра из смеси молока сельскохозяйственных животных
Туганова, Б.С.
;
Исаева, К.С.
;
Кажибаева, Г.Т.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2021
)
Determination of casein in milk
Kalimoldina, L.M.
;
Abdykarimova, A.P.
;
Alipbaev, A.N.
(
Almaty technological university
,
2021
)
Effects of fermentation on the degree of breaking up of bone particles in meat and bone paste from cattle bones
Kakimov, A.
;
Mayorov, A.
;
Baikadamova, A.
;
Kabdylzhar, B.
;
Suychinov, A.
;
Yessimbekov, Zh.
(
Almaty technological university
,
2021-03
)
Разработка снеков функционального назначения
Синявский, Ю.А.
;
Туйгунов, Д.Н.
;
Дерипаскина, Е.А.
;
Сарсембаев, Х.С.
;
Бармак, С.М.
;
Редько, В.А.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2021-03
)
Сыра өндірісінде құрғақ құлмақтау технологиясын қолдану
Абдушукуров, Ж.А.
;
Кекибаева, А.К.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2021-02
)
European framework standards for study programs in food science and engineering
Abdizhapparova, B.T.
;
Khanzharov, N.S.
;
Pankina, I.A.
(
Almaty technological university
,
2021-02
)
Ет және ет өнімдерінің қауіпсіздігін талдауға арналған сынақ зертханалардың біліктілігін тексеру мақсатында стандартты үлгілерді пайдалану
Байболова, Л.К.
;
Хаймулдинова, А.К.
;
Асиржанова, Ж.Б.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2021-4
)
Геродиетаға арналған түйе сүтінен өндірілген сүзбе массасының құрылымдық профильінің сипаттамасы
Кулажанов, К.С.
;
Диханбаева, Ф.Т.
;
Жаксыбаева, Э.Ж.
;
Есенова, А.Б.
;
Есіркеп, Е.Г.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2021-4
)
Түйіршікті сүзбе жасау технологиясын жетілдіру
Женисбекова, А.А.
;
Тулепова, М.Қ.
;
Диханбаева, Ф.Т.
;
Мухтарханова, Р.Б.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2021-4
)
Now showing items 1-9 of 9
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Диханбаева, Ф.Т. (2)
Abdizhapparova, B.T. (1)
Abdykarimova, A.P. (1)
Alipbaev, A.N. (1)
Baikadamova, A. (1)
Kabdylzhar, B. (1)
Kakimov, A. (1)
Kalimoldina, L.M. (1)
Khanzharov, N.S. (1)
Mayorov, A. (1)
... View More
Subject
Фермент (2)
Albumin (1)
Ascorbic acid (1)
Beer (1)
Camel milk (1)
Casein (1)
Cattle bones (1)
Cheese grains (1)
Cheese making (1)
Cheese mass (1)
... View More
Date Issued
2021 (9)