Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
2. Технология продуктов питания
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 20 results for collection: 2. Технология продуктов питания.
(0.01 seconds)
Now showing items 1-10 of 20
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Сүт өндірісінде сүт майын алмастырғышты қолданудың перспективасы
Диханбаева, Ф.Т.
;
Жаксыбаева, Э.Ж.
;
Жунусова, Г.С.
;
Тургунова, А.
;
Кенбаева, А.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Ешкі сүтінен өндірілетін жұмсақ сырды дәнді-дақылды қоспалармен байыту
Мұхтарханова, Р.Б.
;
Балабекова, А.С.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2014
)
Балаларға тамақтануына арналған йогурттың тағамдық және биологиялық құндылығын арттыру
Матибаева, А.И.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Сарысудан фито-қоспалармен байытылған қышқыл сүт сусындарының тағамдық және биологиялық құндылығын зерттеу
Джетписбаева, Б.Ш.
;
Матибаева, А.И.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2017
)
Толықтырғыштар қосылып ешкі сүтінен сүт қышқылды сусынның технологиясын жасау
Мухтарханова, Р.Б.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
;
Матибаева, А.И.
(
Алматинский технологический университет
,
2019
)
Cүт қышқылды сусындар технологиясын жетілдіруде ешкі сүтін қолдану
Джетписбаева, Б.Ш.
;
Мухтарханова, Р.Б.
;
Матибаева, А.И.
(
Алматинский технологический университет
,
2019
)
Ұлттық өнімнің технологиялық зерттемелері
Кененбай, Ш.Ы.
(
Алматинский технологический университет
,
2014
)
Өсімдік текті шикізаттарды құрама сүт өнімдерін өндіруде қолдану
Джетписбаева, Б.Ш.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2016
)
Сүзбелі өнімнің алыну технологиялары
Диханбаева, Ф.Т.
;
Базылханова, Э.Ч.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2016
)
Сүт қышқылды өнімдерді өндіруге пайдаланатын ашытқылардың түрлері және олардың өнім сапасына әсері
Матибаева, А.И.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2016
)
Now showing items 1-10 of 20
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Джетписбаева, Б.Ш. (7)
Матибаева, А.И. (6)
Мухтарханова, Р.Б. (3)
Алимарданова, М.К. (2)
Диханбаева, Ф.Т. (2)
Kozhabekova, G.А. (1)
Mukhtarkhanova, R.B. (1)
Shingisov, A.U. (1)
Алмаганбетова, А.Т. (1)
Базылханова, Э.Ч. (1)
... View More
Subject
Сүт (20)
Milk (3)
Ешкі сүті (3)
Сүт өнімі (3)
Тағам (3)
Ет (2)
Йогурт (2)
Май (2)
Молочные продукты (2)
Сamel milk (2)
... View More
Date Issued
2022 (3)
2021 (1)
2020 (3)
2019 (3)
2018 (2)
2017 (2)
2016 (4)
2014 (2)