Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
2. Технология продуктов питания
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 8 out of a total of 8 results for collection: 2. Технология продуктов питания.
(0.018 seconds)
Now showing items 1-8 of 8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Использование антиоксидантов в мясных полуфабрикатах
Таева, А.М.
;
Абжанова, Ш.А.
;
Абильмажинова, Н.К.
(
Алматинский технологический университет
,
2019
)
Влияние способов посола на изменение био-физико-технологических свойств конины в процессе созревания
Узаков, Я.М.
(
Алматинский технологический университет
,
2019
)
Изменение структурно-механических свойств мышечной ткани конины в процессе автолиза
Узаков, Я.М.
(
Алматинский технологический университет
,
2019
)
Ет жартылай фабрикаттарының тағамдық және биологиялық құндылығын арттыру
Сыздықова, Л.С.
;
Буламбаева, А.А.
;
Есенкулова, Ж.Ж.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2019
)
Ет жартылай фабрикаттарының тағамдық және биологиялық құндылығын арттыру
Сыздықова, Л.С.
;
Буламбаева, А.А.
;
Есенкулова, Ж.Ж.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2019
)
Повышение качества национального мясного продукта нового поколения
Узаков, Я.М.
;
Калдарбекова, М.А.
;
Акилова, Ф.Е.
(
Алматинский технологический университет
,
2019
)
Қой етінің жекелеген бөліктерінің морфологиялық құрамын зерттеу
Узаков, Я.М.
;
Калдарбекова, М.А.
;
Кузембаева, Г.К.
;
Акилова, Ф.Е.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2019
)
Research of structural and mechanical properties of national restructured meat products
Uzakov, YA.M.
;
Kaldarbekova, M.A.
;
Chernukha, I.M.
(
Almaty technological university
,
2019
)
Now showing items 1-8 of 8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Узаков, Я.М. (4)
Акилова, Ф.Е. (2)
Буламбаева, А.А. (2)
Есенкулова, Ж.Ж. (2)
Калдарбекова, М.А. (2)
Сыздықова, Л.С. (2)
Chernukha, I.M. (1)
Kaldarbekova, M.A. (1)
Uzakov, YA.M. (1)
Абжанова, Ш.А. (1)
... View More
Subject
Мясо (8)
Meat (5)
Ет (4)
Horsemeat (2)
Баранина (2)
Конина (2)
Конины (2)
Мясная индустрия (2)
Мясные технологии (2)
Мясо конины (2)
... View More
Date Issued
2019 (8)