Просмотр коллекции по группе - По тематике Meat

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2016Influence of use of amber and lemon acids as a part of compound feeds on the gain of a live weight of broilersAkhmetova, S.O.; Esirkepova, ZH.ZH.
2018Product characteristics and study of the biochemical composition and safety of meat quality dichiZheldybayeva, A.A.; Army, M.
2019Research of structural and mechanical properties of national restructured meat productsUzakov, YA.M.; Kaldarbekova, M.A.; Chernukha, I.M.
2018Research of the impact of a vegetable protein composition on the functional and technological properties of national meat productsAbzhanova, Sh.А.; Bulambayeva, A.A.; Zhetpisbaeva, B.Sh.; Kozhakhiyeva, M.O.; Matibayeva, A.I.; Serikkyzy, M.S.; Rskeldiev, B.A.
2019Газбен есеңгіретудің құс етінің тағамдық құндылығына және функционалдық-технологиялық сипаттамаларына әсеріШалгинбаев, Д.Б.; Уажанова, Р.У.; Матеева, А.Е.; Антипова, Л.В.
2019Ет жартылай фабрикаттарының тағамдық және биологиялық құндылығын арттыруСыздықова, Л.С.; Буламбаева, А.А.; Есенкулова, Ж.Ж.
2019Ет жартылай фабрикаттарының тағамдық және биологиялық құндылығын арттыруСыздықова, Л.С.; Буламбаева, А.А.; Есенкулова, Ж.Ж.
2019Повышение качества национального мясного продукта нового поколенияУзаков, Я.М.; Калдарбекова, М.А.; Акилова, Ф.Е.
2019Қой етінің жекелеген бөліктерінің морфологиялық құрамын зерттеуУзаков, Я.М.; Калдарбекова, М.А.; Кузембаева, Г.К.; Акилова, Ф.Е.