Просмотр коллекции по группе - По тематике bread

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Отображение результатов 1 до 12 из 12
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Фев-2024Application and safety of pectin substances from vegetable raw materials in bread productionZheldybaeva, A.A.; Azimova, S.T.; Aman, S.Е.; Temirbekkyzy, А.; Sarsenbayeva, Z.Т.
Мар-2022Comparative analysis of the quality indicators of bread made of composite flour using ozonated waterAzimova, S.T.; Nassipkali, K.A.; Iztaev, A.I.; Makhmudov, F.A.
Апр-2023Development of bread technology with the use of grain raw materialsNurgozhina, ZH.К.; Shansharova, D.A.
Фев-2022Impact of sea buckthorn extract on bread indicatorsKurmanbayeva, I.; Nabiyeva, ZH.; Tattibayeva, D.; Jumabekova, G.; Zheldybayeva, A.
Апр-2022Бидай нанының физика-химиялық, антиоксиданттық қасиеттеріне арша ұнтағының (juniperus communis l) әсеріИбраимова, С.Е.; Уажанова, Р.У.; Мулдабекова, Б.Ж.; Мухтарханова, Р.Б.; Изтелиева, Р.А.
Мар-2022Рецептуралық компоненттердің бидай қамырының физикалық-химиялық қасиетіне әсер етуіБайысбаева, М.П.; Изембаева, А.К.; Молдақұлова, З.Н.; Қойланов, Қ.С.; Баширова, Ж.Ж.
Мар-2022Қалақай ұнтағы қоспасының нан сапасына әсеріСаидов, А.М.; Балгужинова, Ж.Е.; Жангабылова, Н.Д.; Альсеитов, К.С.; Искаков, К.Е.
Мар-2022Қара бидай бидай нанының сапасы және тағамдық құндылығын жоғарылату жолдарыМолдақұлова, З.Н.; Байысбаева, М.П.
Мар-2024Құлмақ ашытқысын пайдалана отырып нан-тоқаш өнімдерін өндіру технологиясыАубакирова, Г.Е.; Молдахметова, З.К.; Тлеубаева, З.Б.
Фев-2024Өсімдік сығындыларының астықтың микробиологиялық көрсеткіштеріне әсеріКурманбаева, И.Н.; Набиева, Ж.С.; Мулдабекова, Б.Ж.; Турсунбаева, Ш.А.; Куралбаева, А.Е.
Янв-2023Өсімдік текті шикізат қоспасынан дайындалған бидай нанының сапасын қалыптастыруБайысбаева, М.П.; Искакова, Г.К.; Изембаева, А.К.; Молдақұлова, З.Н.
Апр-2022Өсімдік шикізаттарының тұтас дәнді бидай ұнындағы үйлесімді мөлшерін анықтауАлашбаева, Л.Ж.; Кенжеходжаев, М.Д.; Боранкулова, А.С.; Мынбаева, А.Б.; Арысова, М.Ф.