Skip navigation
Главная страница
Просмотреть
Разделы
и коллекции
Browse Items by:
По дате
По автору
По заглавию
По тематике
Справка
Зарегистрированным:
Мой архив
ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Репозиторий АТУ
Институциональный репозиторий - электронный архив для длительного хранения, накопления и обеспечения долговременного и надежного открытого доступа к результатам научных исследований, проводимых в университете.
DSpace at My University
Просмотр коллекции по группе - По тематике bread
Перейти к:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
или введите несколько первых букв:
Сортировка:
по заглавию
по дате публикации
по дате сохранения
Упорядочнить:
по возрастанию
по убыванию
Вывести на страницу:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Авторы:
все
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Отображение результатов 1 до 12 из 12
Дата публикации
Название
Автор(ы)
Фев-2024
Application and safety of pectin substances from vegetable raw materials in bread production
Zheldybaeva, A.A.
;
Azimova, S.T.
;
Aman, S.Е.
;
Temirbekkyzy, А.
;
Sarsenbayeva, Z.Т.
Мар-2022
Comparative analysis of the quality indicators of bread made of composite flour using ozonated water
Azimova, S.T.
;
Nassipkali, K.A.
;
Iztaev, A.I.
;
Makhmudov, F.A.
Апр-2023
Development of bread technology with the use of grain raw materials
Nurgozhina, ZH.К.
;
Shansharova, D.A.
Фев-2022
Impact of sea buckthorn extract on bread indicators
Kurmanbayeva, I.
;
Nabiyeva, ZH.
;
Tattibayeva, D.
;
Jumabekova, G.
;
Zheldybayeva, A.
Апр-2022
Бидай нанының физика-химиялық, антиоксиданттық қасиеттеріне арша ұнтағының (juniperus communis l) әсері
Ибраимова, С.Е.
;
Уажанова, Р.У.
;
Мулдабекова, Б.Ж.
;
Мухтарханова, Р.Б.
;
Изтелиева, Р.А.
Мар-2022
Рецептуралық компоненттердің бидай қамырының физикалық-химиялық қасиетіне әсер етуі
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
;
Молдақұлова, З.Н.
;
Қойланов, Қ.С.
;
Баширова, Ж.Ж.
Мар-2022
Қалақай ұнтағы қоспасының нан сапасына әсері
Саидов, А.М.
;
Балгужинова, Ж.Е.
;
Жангабылова, Н.Д.
;
Альсеитов, К.С.
;
Искаков, К.Е.
Мар-2022
Қара бидай бидай нанының сапасы және тағамдық құндылығын жоғарылату жолдары
Молдақұлова, З.Н.
;
Байысбаева, М.П.
Мар-2024
Құлмақ ашытқысын пайдалана отырып нан-тоқаш өнімдерін өндіру технологиясы
Аубакирова, Г.Е.
;
Молдахметова, З.К.
;
Тлеубаева, З.Б.
Фев-2024
Өсімдік сығындыларының астықтың микробиологиялық көрсеткіштеріне әсері
Курманбаева, И.Н.
;
Набиева, Ж.С.
;
Мулдабекова, Б.Ж.
;
Турсунбаева, Ш.А.
;
Куралбаева, А.Е.
Янв-2023
Өсімдік текті шикізат қоспасынан дайындалған бидай нанының сапасын қалыптастыру
Байысбаева, М.П.
;
Искакова, Г.К.
;
Изембаева, А.К.
;
Молдақұлова, З.Н.
Апр-2022
Өсімдік шикізаттарының тұтас дәнді бидай ұнындағы үйлесімді мөлшерін анықтау
Алашбаева, Л.Ж.
;
Кенжеходжаев, М.Д.
;
Боранкулова, А.С.
;
Мынбаева, А.Б.
;
Арысова, М.Ф.