Репозиторий АТУ
Институциональный репозиторий - электронный архив для длительного хранения, накопления и обеспечения долговременного
и надежного открытого доступа к результатам научных исследований, проводимых в университете.
Просмотр коллекции по группе - По тематике pasta
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикации | Название | Автор(ы) |
Апр-2022 | Зығыр күнжарасының макарон өнімдерінің құрылымдық – реологиялық қасиеттеріне әсері | Машанова, Н.С.; Мухамбетов, Г.М.; Каримова, Г.К.; Ниязбекова, Р.К.; Сатаева, Ж.И.; Смагулова, М.Е.; Ибжанова, А.А. |
Мар-2023 | Көкөніс ұнтақтарын пайдалана отырып макарон өнімдерінің рецептурасын әзірлеу | Саидов, А.М.; Калитка, Д.А.; Жилкишинова, А.М.; Жангабылова, Н.Д. |
Янв-2023 | Көп дәнді ұн шикізаты негізінде жасалған макарондық қамырдың реологиялық сипаттамаларын зерттеу | Оспанов, Ә.Ә.; Тимурбекова, А.Қ.; Нұрдан, Д. |
Апр-2023 | Макарон өнімдерінің құрылымын зерттеу | Каримова, Г.К.; Машанова, Н.С.; Мухамбетов, Г.М.; Ниязбекова, Р.К.; Смагулова, М.Е.; Сатаева, Ж.И.; Ибжанова, А.А. |
Янв-2023 | Определение физико-химических показателей качества макаронных изделий с добавлением пшена 3,8% | Каримова, Г.К.; Ниязбекова, Р.К.; Negim, El-sayed |
Апр-2022 | Тұтас дәнді ұн қосылған макарон өнімдерінің рецептурасын әзірлеу | Саидов, А.М.; Калитка, Д.А.; Молдахметова, З.К.; Екатеринская, Е.М.; Жангабылова, Н.Д.; Балгужинова, Ж.Е. |