Репозиторий АТУ
Институциональный репозиторий - электронный архив для длительного хранения, накопления и обеспечения долговременного
и надежного открытого доступа к результатам научных исследований, проводимых в университете.
Просмотр коллекции по группе - По автору Машанова, Н.С.
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикации | Название | Автор(ы) |
2020 | Бадам сүтінен балмұздақ жасаудың жаңа технологиясы | Машанова, Н.С.; Смагулова, М.Е.; Азимова, С.Т.; Сатаева, Ж.И. |
2021 | Глютенсіз нан өндіру технологиясын жетілдіру | Машанова, Н.С.; Тоқмаханбет, Г.Б. |
Мар-2022 | Екіншілік ет шикізатының биологиялық белсенді ингредиенттерімен байытылған геродиетикалық ет өнімдерін жасау технологиясы бойынша зерттеулер | Тоқышева, Г.М.; Какимов, М.М.; Машанова, Н.С.; Мақанғали, Қ.Қ. |
Апр-2022 | Зығыр күнжарасының макарон өнімдерінің құрылымдық – реологиялық қасиеттеріне әсері | Машанова, Н.С.; Мухамбетов, Г.М.; Каримова, Г.К.; Ниязбекова, Р.К.; Сатаева, Ж.И.; Смагулова, М.Е.; Ибжанова, А.А. |
Апр-2023 | Макарон өнімдерінің құрылымын зерттеу | Каримова, Г.К.; Машанова, Н.С.; Мухамбетов, Г.М.; Ниязбекова, Р.К.; Смагулова, М.Е.; Сатаева, Ж.И.; Ибжанова, А.А. |
Мар-2023 | Получение белкового гидролизата из вторичного мясного сырья для обогащения продуктов питания | Машанова, Н.С. |
Мар-2022 | ІІ категориялы субөнімдерден ақуыз гидролизатын алу технологиясын жасау | Тоқышева, Г.М.; Какимов, М.М.; Тултабаева, Т.Ч.; Машанова, Н.С.; Мақанғали, Қ.Қ. |