Репозиторий АТУ
Институциональный репозиторий - электронный архив для длительного хранения, накопления и обеспечения долговременного
и надежного открытого доступа к результатам научных исследований, проводимых в университете.
Просмотр коллекции по группе - По автору Мақанғали, Қ.Қ.
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикации | Название | Автор(ы) |
Мар-2022 | Балалар тағамы өнімдерін өндіруде ешкі етін қолдануын негіздеу мақсатында физика-химиялық қасиеттерін зерттеу | Тоқышева, Г.М.; Ұзақов, Я.М.; Какимов, М.М.; Абдильманов, А.А.; Вострикова, Н.Л.; Мақанғали, Қ.Қ. |
Мар-2022 | Екіншілік ет шикізатының биологиялық белсенді ингредиенттерімен байытылған геродиетикалық ет өнімдерін жасау технологиясы бойынша зерттеулер | Тоқышева, Г.М.; Какимов, М.М.; Машанова, Н.С.; Мақанғали, Қ.Қ. |
Мар-2023 | Ферменттік гидролиздің жануартектес коллагенді шикізатына әсері | Тоқышева, Г.М.; Zamaratskaia, G.; Хасенов, Б.Б.; Актаева, С.А.; Костанова, А.Т.; Айкен, Д.К.; Мақанғали, Қ.Қ. |
Мар-2022 | ІІ категориялы субөнімдерден ақуыз гидролизатын алу технологиясын жасау | Тоқышева, Г.М.; Какимов, М.М.; Тултабаева, Т.Ч.; Машанова, Н.С.; Мақанғали, Қ.Қ. |