Просмотр коллекции по группе - По автору Мақанғали, Қ.Қ.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Мар-2022Балалар тағамы өнімдерін өндіруде ешкі етін қолдануын негіздеу мақсатында физика-химиялық қасиеттерін зерттеуТоқышева, Г.М.; Ұзақов, Я.М.; Какимов, М.М.; Абдильманов, А.А.; Вострикова, Н.Л.; Мақанғали, Қ.Қ.
Мар-2022Екіншілік ет шикізатының биологиялық белсенді ингредиенттерімен байытылған геродиетикалық ет өнімдерін жасау технологиясы бойынша зерттеулерТоқышева, Г.М.; Какимов, М.М.; Машанова, Н.С.; Мақанғали, Қ.Қ.
Мар-2023Ферменттік гидролиздің жануартектес коллагенді шикізатына әсеріТоқышева, Г.М.; Zamaratskaia, G.; Хасенов, Б.Б.; Актаева, С.А.; Костанова, А.Т.; Айкен, Д.К.; Мақанғали, Қ.Қ.
Мар-2022ІІ категориялы субөнімдерден ақуыз гидролизатын алу технологиясын жасауТоқышева, Г.М.; Какимов, М.М.; Тултабаева, Т.Ч.; Машанова, Н.С.; Мақанғали, Қ.Қ.