Просмотр коллекции по группе - По автору Омаралиева, А.М.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Янв-2023Астық дақылдарынан дайындалған сусындардың тағамдық және биологиялық құндылығын зерттеуХастаева, А.Ж.; Бектурганова, А.А.; Омаралиева, А.М.; Сериков, А.Ж.; Мухтарханова, Р.Б.; Байхожаева, Б.А.
Фев-2024Дәнді дақылдарды қайта өңдеудің екіншілік шикізатының қамырдың реологиялық қасиеттеріне әсеріЕсембек, М.Ж.; Тарабаев, Б.К.; Омаралиева, А.М.; Ботбаева, Ж.Т.; Какимов, М.М.
Апр-2022Жарма сусындарын өндіру үшін жергілікті өсірілген сұлының физикалық-химиялық қасиеттері мен улы элементтерін зерттеуМыржыкбаева, А.Д.; Хастаева, А.Ж.; Бектурганова, А.А.; Омаралиева, А.М.; Жамурова, В.С.
Янв-2022Нан өндірісінде пайдалану үшін дәнді – дақылдарды қайта өңдеудің екіншілік шикізатын зерттеуЕсембек, М.Ж.; Тарабаев, Б.К.; Омаралиева, А.М.; Ботбаева, Ж.Т.; Какимов, Н.Н.
Мар-2023Сұлы сусынының биологиялық құндылығын зерттеуХастаева, А.Ж.; Омаралиева, А.М.; Бектурганова, А.А.; Сериков, А.Ж.; Мухтарханова, Р.Б.; Мыржыкбаева, А.Д.
Апр-2021Өсімдік сүтін өндіруге арналған шикізатты таңдау негіздемесіХастаева, А.Ж.; Омаралиева, А.М.; Бектурганова, А.А.; Кабдолова, А.М.