Репозиторий АТУ
Институциональный репозиторий - электронный архив для длительного хранения, накопления и обеспечения долговременного
и надежного открытого доступа к результатам научных исследований, проводимых в университете.
Просмотр коллекции по группе - По автору Хастаева, А.Ж.
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикации | Название | Автор(ы) |
Янв-2023 | Астық дақылдарынан дайындалған сусындардың тағамдық және биологиялық құндылығын зерттеу | Хастаева, А.Ж.; Бектурганова, А.А.; Омаралиева, А.М.; Сериков, А.Ж.; Мухтарханова, Р.Б.; Байхожаева, Б.А. |
Апр-2022 | Жарма сусындарын өндіру үшін жергілікті өсірілген сұлының физикалық-химиялық қасиеттері мен улы элементтерін зерттеу | Мыржыкбаева, А.Д.; Хастаева, А.Ж.; Бектурганова, А.А.; Омаралиева, А.М.; Жамурова, В.С. |
Апр-2023 | Спред өндірудегі майды эмульсиялау қабілетін зерттеу | Альжаксина, Н.Е.; Туякбаева, Ж.Е.; Ерболат, Т.Е.; Хастаева, А.Ж. |
Мар-2023 | Сұлы сусынының биологиялық құндылығын зерттеу | Хастаева, А.Ж.; Омаралиева, А.М.; Бектурганова, А.А.; Сериков, А.Ж.; Мухтарханова, Р.Б.; Мыржыкбаева, А.Д. |
Апр-2021 | Өсімдік сүтін өндіруге арналған шикізатты таңдау негіздемесі | Хастаева, А.Ж.; Омаралиева, А.М.; Бектурганова, А.А.; Кабдолова, А.М. |