Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Результаты 1-6 из 6.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Янв-2022Құрамында ликопен бар құрғақ ұнтақ-биологиялық белсенді қоспа алу мақсатында қызанақтың аудандастырылған сұрыптарын зерттеуВелямов, М.Т.; Курасова, Л.А.; Потороко, И.Ю.; Велямов, Ш.М.; Сарсенова, А.Ж.; Тағаева, А.Б.
Янв-2022Research of safe methods of production of canned vegetables using grain cropsSengirbekova, L.K.; Syzdykova, L.S.
Фев-2022Қышқылданған көкөніс шырындарының тағамдық және биологиялық құндылығын зерттеуСыздыкова, Л.С.; Зарицкая, Н.Е.; Абдиева, Қ.М.; Кожахиева, М.О.
Фев-2022Research of safe methods of production of canned vegetables using grain cropsSengirbekova, L.K.; Syzdykova, L.S.; Petrov, A.N.
Мар-2023Влияние процесса бланширования овощей на пероксидазную активность и содержание витамина с и β-каротинаМурат, Л.А.; Тоймбаева, Д.Б.; Каманова, С.Г.; Ермеков, Е.Е.; Муратхан, М.; Булашев, Б.К.; Оспанкулова, Г.Х.
Мар-2023Көкөніс ұнтақтарын пайдалана отырып макарон өнімдерінің рецептурасын әзірлеуСаидов, А.М.; Калитка, Д.А.; Жилкишинова, А.М.; Жангабылова, Н.Д.