Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1092
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorJoldasbayeva, G.
dc.contributor.authorYesaydar, U.S.
dc.date.accessioned2019-04-05T05:31:21Z
dc.date.available2019-04-05T05:31:21Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1092
dc.description.abstractAccording to the International Grain Council, Kazakhstan will be the world’s top exporter of flour, annually exporting roughly 3.3 million tons of flour (in grain equivalent). The global market for flour exports is roughly 11.5 million tons a year, and Kazakhstan’s share is roughly 19% of the market. Improving the competitiveness of the export potential of flour is feasible though the development of public–private partnership and deep processing technologies for grain products.
dc.publisherATUru_RU
dc.relation.ispartofseriesМНПК;2014
dc.subjectFlour productsru_RU
dc.titleKazakhstan’s Competitiveness in the Export of Flour Productsru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:1. Экономика и менеджмент

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2014 Джолдасбаева Г.К..docx20,04 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.