Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Search:
All of DSpace
1. Факультет пищевых технологий
2. Факультет дизайна, технологии текстиля и одежды
3. Факультет инжиниринга и информационных технологий
4. Факультет экономики и бизнеса
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 3 out of a total of 3 results.
(0.01 seconds)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Жарма сусындарын өндіру үшін жергілікті өсірілген сұлының физикалық-химиялық қасиеттері мен улы элементтерін зерттеу
Мыржыкбаева, А.Д.
;
Хастаева, А.Ж.
;
Бектурганова, А.А.
;
Омаралиева, А.М.
;
Жамурова, В.С.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-4
)
Динамика свойств зерна овса и гречихи в технологии проращивании
Урбанчик, Е.Н.
;
Шаршунов, В.А.
;
Галдова, М.Н.
;
Шустова, Л.В.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2022-4
)
Сұлы сусынының биологиялық құндылығын зерттеу
Хастаева, А.Ж.
;
Омаралиева, А.М.
;
Бектурганова, А.А.
;
Сериков, А.Ж.
;
Мухтарханова, Р.Б.
;
Мыржыкбаева, А.Д.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2023-3
)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Бектурганова, А.А. (2)
Мыржыкбаева, А.Д. (2)
Омаралиева, А.М. (2)
Хастаева, А.Ж. (2)
Галдова, М.Н. (1)
Жамурова, В.С. (1)
Мухтарханова, Р.Б. (1)
Сериков, А.Ж. (1)
Урбанчик, Е.Н. (1)
Шаршунов, В.А. (1)
... View More
Subject
oats (3)
овес (3)
сұлы (3)
Астық (2)
amino acids (1)
biologically active raw materials (1)
buckwheat (1)
carbohydrates (1)
fat (1)
fatty acids (1)
... View More
Date Issued
2023 (1)
2022 (2)