Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Search:
All of DSpace
1. Факультет пищевых технологий
2. Факультет дизайна, технологии текстиля и одежды
3. Факультет инжиниринга и информационных технологий
4. Факультет экономики и бизнеса
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 9 out of a total of 9 results.
(0.009 seconds)
Now showing items 1-9 of 9
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Сиыр етінен тағам жасау технологиясын өсімдік композициясымен байыту
Узаков, Я.М.
;
Матибаева, А.И.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Жаңа сойылған жылқы етінің автолитикалық өзгерістерін анықтау
Ұзақов, Я.М.
;
Таева, А.М.
;
Матибаева, А.И.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
;
Анарбекова, Ұ.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Сиыр етінен жасалған өнімінің биологиялық құндылығын зерттеу
Ұзақов, Я.М.
;
Матибаева, А.И.
;
Калдарбекова, М.
;
Қойшыбай, Ж.М.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Түйе етінен жасалған шұжық технологиясын жасау
Ұзақов, Я.М.
;
Таева, А.М.
;
Матибаева, А.И.
;
Медеубаева, Ж.М.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Сиыр етінен жасалған өнімнің аминқышқылдық құрамы
Ұзақов, Я.М.
;
Матибаева, А.И.
;
Оспанова, Д.А.
;
Қойшыбай, Ж.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Құс етінен шұжык өнімін өндіру технологиясын жетілдіру
Абжанова, Ш.А.
;
Байболова, Л.К.
;
Рскелдиев, Б.А.
;
Матибаева, А.И.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
;
Бердғалиулы, С.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2017
)
Өсімдік композициясын қолданып сиыр етінен жасалған пісіріліп-ысталған өнімнің сапалық көрсеткіштерін зерттеу
Узаков, Я.М.
;
Таева, А.М.
;
Матибаева, А.И.
;
Қойшыбай, Ж.
(
Алматинский технологический университет
,
2017
)
Түйе етінің ылғал және май мөлшерін анықтау
Узаков, Я.М.
;
Таева, А.М.
;
Матибаева, А.И.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
;
Узаков, Е.Я.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2017
)
Қазақстандағы еттен жасалған жартылай фабрикаттарды өндірудің бүгінгі күнгі ахуалы
Абжанова, Ш.А.
;
Мухтарханова, Р.Б.
;
Матибаева, А.И.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2016
)
Now showing items 1-9 of 9
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Матибаева, А.И. (9)
Джетписбаева, Б.Ш. (4)
Таева, А.М. (4)
Ұзақов, Я.М. (4)
Узаков, Я.М. (3)
Абжанова, Ш.А. (2)
Қойшыбай, Ж. (2)
Анарбекова, Ұ. (1)
Байболова, Л.К. (1)
Бердғалиулы, С. (1)
... View More
Subject
Ет (9)
Сиыр еті (2)
Өсімдік (2)
Композиция (1)
Мясные полуфабрикаты (1)
Түйе (1)
Түйе еті (1)
Шұжық (1)
Шұжық өнімі (1)
Қазақстан (1)
... View More
Date Issued
2018 (5)
2017 (3)
2016 (1)