Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Search:
All of DSpace
1. Факультет пищевых технологий
2. Факультет дизайна, технологии текстиля и одежды
3. Факультет инжиниринга и информационных технологий
4. Факультет экономики и бизнеса
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 3 out of a total of 3 results.
(0.009 seconds)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Оптимальные методы получения глютена и крахмала из пшеницы и их использование
Сарбасова, Г.Т.
;
Шаймерденова, Д.А.
;
Махамбетова, А.А.
;
Чаканова, Ж.М.
;
Искакова, Д.М.
;
Бекболатова, М.Б.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2020
)
Технологии производства безглютенового хлеба и национального мучного продукта – теста для бешбармака
Шаймерденова, Д.А.
;
Махамбетова, А.А.
;
Чаканова, Ж.М.
;
Сарбасова, Г.Т.
;
Искакова, Д.М.
;
Бекболатова, М.Б.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2020
)
Способ получения цельнозернового продукта из зерна гречихи и чечевицы
Чаканова, Ж.М.
;
Махамбетова, А.А.
;
Сарбасова, Г.Т.
;
Шаймерденова, Д.А.
;
Искакова, Д.М.
;
Бекболатова, М.Б.
(
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы
,
2020
)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Бекболатова, М.Б. (3)
Искакова, Д.М. (3)
Махамбетова, А.А. (3)
Сарбасова, Г.Т. (3)
Чаканова, Ж.М. (3)
Шаймерденова, Д.А. (3)
Subject
Глютен (2)
Крахмал (2)
Мука (2)
Ұн (2)
Бидай (1)
Глубокая переработка (1)
Гречиха (1)
Жүгері (1)
Кукуруза (1)
Пшеница (1)
... View More
Date Issued
2020 (3)