Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Search:
All of DSpace
1. Факультет пищевых технологий
2. Факультет дизайна, технологии текстиля и одежды
3. Факультет инжиниринга и информационных технологий
4. Факультет экономики и бизнеса
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 3 out of a total of 3 results.
(0.025 seconds)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Мaкарон өнімдерiнің сапaлық көрсeткіштеріне қoсүйлі қалaқай ұнтaғының әсерi
Ахлан, Т.Б.
;
Жумалиева, Г.Е.
;
Мулдабекова, Б.Ж.
(
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы
,
2020
)
Изучение аминокислотного состава начинки для экструдированных зерновых культур
Чоманов, У.Ч.
;
Жумалиева, Г.Е.
;
Тултабаев, М.Ч.
;
Актокалова, Г.С.
;
Касимбек, Р.К.
;
Шоман, А.К.
(
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы
,
2020
)
Исследование экструдированных продуктов с белковой начинкой
Чоманов, У.Ч.
;
Жумалиева, Г.Е.
;
Тултабаев, М.Ч.
;
Актокалова, Г.С.
;
Касымбек, Р.К.
(
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы
,
2020
)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Жумалиева, Г.Е. (3)
Актокалова, Г.С. (2)
Тултабаев, М.Ч. (2)
Чоманов, У.Ч. (2)
Ахлан, Т.Б. (1)
Касимбек, Р.К. (1)
Касымбек, Р.К. (1)
Мулдабекова, Б.Ж. (1)
Шоман, А.К. (1)
Subject
аминокислоты, белковая начинка, суточная потребность, биологическая ценность, экструдированные зерновые продукты, экструдированные продукты (1)
белковая начинка, органолептические показатели, физико-химические показатели, экструдированные зерновые продукты (1)
макарон өнімдері, қосүйлі қалақай, ақуыз, өнім сапасы, биологиялық құндылық (1)
... View More
Date Issued
2020 (3)