Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Search:
All of DSpace
1. Факультет пищевых технологий
2. Факультет дизайна, технологии текстиля и одежды
3. Факультет инжиниринга и информационных технологий
4. Факультет экономики и бизнеса
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 12 results.
(0.013 seconds)
Now showing items 1-10 of 12
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Сиыр етінен тағам жасау технологиясын өсімдік композициясымен байыту
Узаков, Я.М.
;
Матибаева, А.И.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Сиыр етінен жасалған пісіріліп-ысталған өнімінің тағамдық құндылығын зерттеу
Узаков, Я.М.
;
Таева, А.М.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Салауатты тамақтану тағамдардын өндірудегі түйе етін пайдалану
Таева, А.М.
;
Узаков, Я.М.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2017
)
Түйе етін химиялық құрамы мен биологиялық құндылығын зерттеуі
Таева, А.М.
;
Узаков, Я.М.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2017
)
Өсімдік композициясын қолданып сиыр етінен жасалған пісіріліп-ысталған өнімнің сапалық көрсеткіштерін зерттеу
Узаков, Я.М.
;
Таева, А.М.
;
Матибаева, А.И.
;
Қойшыбай, Ж.
(
Алматинский технологический университет
,
2017
)
Ұлттық тағамдар жасау технологиясында дәстүрлі емес ет шикізаттарын қолдану
Узаков, Я.М.
;
Таева, А.М.
;
Макангали, К.К.
;
Бекенова, Ж.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2017
)
Түйе етінің ылғал және май мөлшерін анықтау
Узаков, Я.М.
;
Таева, А.М.
;
Матибаева, А.И.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
;
Узаков, Е.Я.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2017
)
Сойылғаннан кейінгі жылқы және қой етіндегі автолиздік өзгерістердің ерекшеліктері
Узаков, Я.М.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2017
)
Ет өнімдерін өңдеу саласында түйе етін инновациялық технологиямен өңдеу әдістері
Узаков, Я.М.
;
Нурдалиев, Б.Д.
;
Макангали, К.К.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2015
)
Повышение качества национального мясного продукта нового поколения
Узаков, Я.М.
;
Калдарбекова, М.А.
;
Акилова, Ф.Е.
(
Алматинский технологический университет
,
2019
)
Now showing items 1-10 of 12
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Узаков, Я.М. (12)
Таева, А.М. (6)
Матибаева, А.И. (3)
Акилова, Ф.Е. (2)
Калдарбекова, М.А. (2)
Макангали, К.К. (2)
Бекенова, Ж. (1)
Джетписбаева, Б.Ш. (1)
Есенгазиева, А.Н. (1)
Каймбаева, Л.А. (1)
... View More
Subject
Ет (12)
Сиыр еті (4)
Түйе еті (4)
Meat (2)
Мясо (2)
Түйе (2)
Қой еті (2)
Ұлттық тағам (2)
Өсімдік (2)
Horsemeat (1)
... View More
Date Issued
2022 (1)
2019 (2)
2018 (2)
2017 (6)
2015 (1)