Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Search:
All of DSpace
1. Факультет пищевых технологий
2. Факультет дизайна, технологии текстиля и одежды
3. Факультет инжиниринга и информационных технологий
4. Факультет экономики и бизнеса
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 7 out of a total of 7 results.
(0.029 seconds)
Now showing items 1-7 of 7
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Кәді қосылған етті аспаздық өнімнің физика-химиялық құрамы
Асилова, Г.М.
;
Жельдыбаева, А.А.
;
Изтелиева, Р.А.
;
Бугубаева, Г.О.
;
Жарылкасынова, Ж.А.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2019
)
Насср жүйесі енгізілген ет және ет өнімдерін өндіретін кәсіпорындарда жартылай ысталған шұжық өнімдерінің сапасын зерттеу
Джумабекова, Г.Ш.
;
Ержигитов, Е.С.
;
Сериккызы, М.С.
;
Чендагулова, М.К.
;
Мамаева, Л.А
;
Зетбек, Г.С.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2019
)
Ет жартылай фабрикаттарының тағамдық және биологиялық құндылығын арттыру
Сыздықова, Л.С.
;
Буламбаева, А.А.
;
Есенкулова, Ж.Ж.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2019
)
Ет жартылай фабрикаттарының тағамдық және биологиялық құндылығын арттыру
Сыздықова, Л.С.
;
Буламбаева, А.А.
;
Есенкулова, Ж.Ж.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2019
)
Газбен есеңгіретудің құс етінің тағамдық құндылығына және функционалдық-технологиялық сипаттамаларына әсері
Шалгинбаев, Д.Б.
;
Уажанова, Р.У.
;
Матеева, А.Е.
;
Антипова, Л.В.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2019
)
Повышение качества национального мясного продукта нового поколения
Узаков, Я.М.
;
Калдарбекова, М.А.
;
Акилова, Ф.Е.
(
Алматинский технологический университет
,
2019
)
Қой етінің жекелеген бөліктерінің морфологиялық құрамын зерттеу
Узаков, Я.М.
;
Калдарбекова, М.А.
;
Кузембаева, Г.К.
;
Акилова, Ф.Е.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2019
)
Now showing items 1-7 of 7
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Акилова, Ф.Е. (2)
Буламбаева, А.А. (2)
Есенкулова, Ж.Ж. (2)
Калдарбекова, М.А. (2)
Сыздықова, Л.С. (2)
Узаков, Я.М. (2)
Антипова, Л.В. (1)
Асилова, Г.М. (1)
Бугубаева, Г.О. (1)
Джумабекова, Г.Ш. (1)
... View More
Subject
Ет (7)
Meat (5)
Мясо (5)
Cutlets (1)
Horsemeat (1)
Hydrolysis (1)
Poultry meat (1)
Амин қышқылы (1)
Баранина (1)
Витамины (1)
... View More
Date Issued
2019 (7)