Репозиторий АТУ

Бидай ұнының микробиологиялық зақымдануына сапалық баға беру

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Алашбаева, Л.Ж.
dc.contributor.author Шаншарова, Д.А.
dc.contributor.author Уалиева, П.С.
dc.contributor.author Абдиева, Г.Ж.
dc.date.accessioned 2019-03-15T02:51:01Z
dc.date.available 2019-03-15T02:51:01Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.issn 2304-5683
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/132
dc.description.abstract Жұмыста дәннің, ұнның, нанның Васіllius түрінің бактерия спораларымен ластану мә-селесіне байланысты сұрақтар қарастырылған. Бірінші сұрыпы бидай ұнына технологиялық және бактериологиялық әдістермен нанды картоп ауруына зерттеу жүргізілді. Үш өнді-рушінің ұндары картоп таяқшасының спораларымен ластану деңгейі бойынша әлсіз және орташа болып сипатталды. ru_RU
dc.description.abstract В работе рассмотрены вопросы, связанные с проблемой обсемененности зерна, муки, хлеба спорами бактерий видов Васіllius. Проведены исследования картофельной болезни хлеба из пшеничной муки первого сорта технологическими и бактериологическими метода-ми. Мука от трех производителей характеризовалась как слабая и средняя по уровню обсе-мененности спорами картофельной палочки.
dc.description.abstract In the work the questions connected with the problem of seed contamination of grain, flour, bread with spores of bacteria of the species Bacillus. Research of potato disease of bread from wheat flour of the first grade on technological and bacteriological methods. Flour from three producers was characterized as a weak and medium in terms of contamination by potato bacillus spores.
dc.publisher Алматы технологиялық университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries Алматы технологиялық университетінің хабаршысы;№4 с.56-61
dc.subject Ұн ru_RU
dc.subject Бидай ru_RU
dc.subject Нан ru_RU
dc.title Бидай ұнының микробиологиялық зақымдануына сапалық баға беру ru_RU
dc.title.alternative Оценка качества пшеничной муки на микробиологическую порчу ru_RU
dc.title.alternative Evaluation of the quality of wheat flour for microbiological damage ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись