Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кененбай, Ш.Ы. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-16T06:10:02Z | |
dc.date.available | 2019-04-16T06:10:02Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1522 | |
dc.description.abstract | Қазіргі кезде ұлттық өнімдерін өндіру - Қазақстан Республикасының ауыл шаруашылых өнімдер комплексінің негізгі бір саласы болып табылады. Ал сүт лен ет өнімдері - адам баласын тамақ рационының толық бағалы апмастырылмайтын ақуыз, май, дәрумендер, минералды залтар және басқа да маңызды нутриенттердің көзі болып табылады. Қазақстан Республикасының .улттык өнімдерінің бірі - түйе еті боп келеді. | ru_RU |
dc.publisher | Алматинский технологический университет | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | МНПК;с.86 | |
dc.subject | Ұлттық тағам | ru_RU |
dc.subject | Сүт | ru_RU |
dc.subject | Ет | ru_RU |
dc.title | Ұлттық өнімнің технологиялық зерттемелері | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |