Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Мулдабекова, Б.Ж. | |
dc.contributor.author | Искакова, Г.К. | |
dc.contributor.author | Атыханова, М.Б. | |
dc.contributor.author | Бек, Р.Б. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-23T04:33:53Z | |
dc.date.available | 2019-04-23T04:33:53Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1983 | |
dc.publisher | Алматы Технологиялық Университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | МНПК; | |
dc.subject | Ұн | ru_RU |
dc.subject | Арнайы бағыт | ru_RU |
dc.subject | Қолдану | ru_RU |
dc.title | Ұнды кондитер өндірісінде арнайы бағыттағы ұндарды қолданудың келешегі | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |