Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 52 results for community: 1. Факультет пищевых технологий.
(0.051 seconds)
Now showing items 1-10 of 52
1
2
3
4
. . .
6
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Determination of coefficient of surface efficiency at vacuum-atmospheric drying of large-dispersed food materials in a dense layer
Abdizhapparova, B.
;
Khanzharov, N.
;
Orymbetova, G.
(
Almaty Technological university
,
2020
)
Preparation magnesium diboride by magniathermal boron oxide based on superconducting properties
Alipbayev, A.N.
;
Suleimenova, M.SH.
;
Boloskhan, S.
(
Almaty Technological university
,
2020
)
Мырыш және алюмний негізіндегі резервті ток көздерін алу және физика-химиялық зерттеу
Болосхаан, С.
;
Умбетқалиев, Қ.А.
;
Мансұров, З.А.
;
Тулепов, М.І.
;
Алипбаев, А.Н.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2020-06-19
)
Некоторые аспекты биологии капустной совки
Карабалаулы, О.
;
Абдрешов, С.Н.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2020
)
Enrichment of wheat bread with dietary fiber
Bayisbaeva, М.P.
;
Moldakulova, Z.N.
;
Dairasheva, S.T.
;
Rahimberdieva, F.А.
;
Sottnikova, V.
(
Almaty Technological university
,
2020
)
Бидай дақылының физиологиясына натрий хлоридінің әсерін экологиялық тұрғыдан бағалау
Сұлтангазиева, Г.С.
;
Беркинбаева, А.С.
;
Алимкулова, Ж.Д.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2020
)
Сенсорометрическое определение степени поражения зерна пшеницы головней
Абжанова, Ш.А.
;
Лыткина, Л.И.
;
Шенцова, Е.С.
;
Апалихина, О.А.
;
Курманахынова, М.К.
;
Сериккызы, М.С.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2020
)
Өздігінен ашу процесі нәтижесінде түйе сүтінен жасалынған шұбаттың табиғи басымды микрофлорасының сипаттамасы
Оразов, А.Ж.
;
Бозымов, К.К.
;
Байбатыров, Т.А.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2020
)
Разработка целлюлозных материалов с антибактериальными свойствами с применением наночастиц оксида цинка
Таусарова, Б.Р.
;
Баймаханов, Г.А.
;
Абилкасова, С.О.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2020
)
Анионит арқылы ванилинді сорбциялауды зерттеу
Құрманалиев, М.Қ.
;
Жұматаева, Ұ.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2020
)
Now showing items 1-10 of 52
1
2
3
4
. . .
6
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Маемеров, М.М. (5)
Мулдабекова, Б.Ж. (5)
Якияева, М.А. (5)
Жакатаева, А.Н. (4)
Изтаев, А.И. (4)
Бекболатова, М.Б. (3)
Жумалиева, Г.Е. (3)
Искакова, Д.М. (3)
Махамбетова, А.А. (3)
Сарбасова, Г.Т. (3)
... View More
Subject
Ұн (9)
Сүт (6)
Бидай (5)
Мука (5)
Пшеница (4)
Milk (3)
Жүгері (3)
Крахмал (3)
Кукуруза (3)
Пектин (3)
... View More
Date Issued
2020 (52)