Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 24 results for community: 1. Факультет пищевых технологий.
(0.043 seconds)
Now showing items 1-10 of 24
1
2
3
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Новая технология приготовления ацидофильной закваски с улучшенными биотехнологическими свойствами
Вершинина, О.Л.
;
Росляков, Ю.Ф.
;
Гончар, В.В.
;
Ильчишина, Н.В.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2021
)
Глютенсіз нан өндіру технологиясын жетілдіру
Машанова, Н.С.
;
Тоқмаханбет, Г.Б.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2021
)
Технология мягкого сыра из смеси молока сельскохозяйственных животных
Туганова, Б.С.
;
Исаева, К.С.
;
Кажибаева, Г.Т.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2021
)
Determination of casein in milk
Kalimoldina, L.M.
;
Abdykarimova, A.P.
;
Alipbaev, A.N.
(
Almaty technological university
,
2021
)
Исследование упругопластической деформации теста из муки первого и второго сортов
Изтаев, Б.А.
;
Изтаев, А.И.
;
Якияева, М.А.
;
Байысбаева, М.П.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2021-03
)
Макаpoн өнімдеpінің pеoлoгиялық көpсеткіштеpіне және дәрумендік құрамын а өсімдік шикізатының әсеpін зеpттеу
Ахлан, Т.Б.
;
Әбілмәжін, Б.Қ.
;
Жумалиева, Г.Е.
;
Жұман, Н.И.
;
Спатай, Н.Н.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2021-03
)
Использование некондиционного зерна в технологии комбикорма повышенной питательной ценности
Алтынбаева, Г.К.
;
Баймуханова, Д.Б.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2021-03
)
Effects of fermentation on the degree of breaking up of bone particles in meat and bone paste from cattle bones
Kakimov, A.
;
Mayorov, A.
;
Baikadamova, A.
;
Kabdylzhar, B.
;
Suychinov, A.
;
Yessimbekov, Zh.
(
Almaty technological university
,
2021-03
)
Использование некондиционного зерна в технологии комбикорма повышенной питательной ценности
Алтынбаева Г.К.
;
Баймуханова Д.Б.
(
2021-03
)
Исследование витаминного состава лекарственных трав при разработке иммуностимулирующих кондитерских изделий
Пронина, Ю.Г.
;
Набиева, Ж.С.
;
Базылханова, Э.Ч.
;
Белозерцева, О.Д.
;
Самадун, А.И.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2021-03
)
Now showing items 1-10 of 24
1
2
3
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Диханбаева, Ф.Т. (2)
Abdizhapparova, B.T. (1)
Abdykarimova, A.P. (1)
Alipbaev, A.N. (1)
Baikadamova, A. (1)
Kabdylzhar, B. (1)
Kakimov, A. (1)
Kalimoldina, L.M. (1)
Khanzharov, N.S. (1)
Mayorov, A. (1)
... View More
Subject
Dough (2)
Food safety (2)
Pasta (2)
Protein (2)
Safety (2)
Vitamins (2)
Ақуыз (2)
Белок (2)
Бройлер (2)
Витамины (2)
... View More
Date Issued
2021 (24)