Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 21 results for community: 1. Факультет пищевых технологий.
(0.027 seconds)
Now showing items 1-10 of 21
1
2
3
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Функциональные характеристики мясных продуктов с использованием растительного сырья
Узаков, Я.М.
;
Таева, А.М.
;
Пак, Е.Ю.
;
Калдарбекова, М.А.
(
Алматинский технологический университет
,
2014
)
Совершенствование технологии разделки туши баранины по-казахски
Таева, А.М.
;
Узаков, Я.М.
;
Галиева, Э.Д.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Ритуальный убой мелкого рогатого скота на предприятиях мясной промышленности снг
Узаков, Я.М.
;
Таева, А.М.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
;
Матибаева, А.И.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Сиыр етінен жасалған пісіріліп-ысталған өнімінің тағамдық құндылығын зерттеу
Узаков, Я.М.
;
Таева, А.М.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Химический состав козлятины и баранины
Узаков, Я.М.
;
Таева, А.М.
;
Кожахиева, М.О.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Салауатты тамақтану тағамдардын өндірудегі түйе етін пайдалану
Таева, А.М.
;
Узаков, Я.М.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2017
)
Түйе етін химиялық құрамы мен биологиялық құндылығын зерттеуі
Таева, А.М.
;
Узаков, Я.М.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2017
)
Определение пищевой ибиологической ценности продуктов из конины
Узаков, Я.М.
;
Таева, А.М.
;
Матибаева, А.И.
;
Сатаева, Ж.И.
;
Ажимбаева, Г.
;
Кожахиева, М.О.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2018
)
Определение химического состава верблюжатины
Узаков, Я.М.
;
Таева, А.М.
;
Калдарбекова, М.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2018
)
Разработка технологии полукопченой колбасы «сарыжаз»
Узаков, Я.М.
;
Таева, А.М.
;
Сатаева, Ж.И.
;
Анарбекова, У.Д.
;
Ажимбаева, Г.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2018
)
Now showing items 1-10 of 21
1
2
3
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Таева, А.М. (21)
Узаков, Я.М. (21)
Матибаева, А.И. (5)
Сатаева, Ж.И. (3)
Ажимбаева, Г. (2)
Джетписбаева, Б.Ш. (2)
Калдарбекова, М.А. (2)
Кожахиева, М.О. (2)
Макангали, К.К. (2)
Анарбекова, У.Д. (1)
... View More
Subject
Ет (6)
Мясопродукты (5)
Мясо (4)
Түйе еті (4)
Баранина (3)
Верблюжье мясо (3)
Мясная индустрия (3)
Верблюжатина (2)
Пищевая ценность (2)
Сиыр еті (2)
... View More
Date Issued
2018 (10)
2017 (6)
2016 (3)
2015 (1)
2014 (1)