Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Усукеева, А.Д. | |
dc.contributor.author | Ибраимова, Д.М. | |
dc.contributor.author | Кетебаева, А.М. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-23T07:26:57Z | |
dc.date.available | 2019-04-23T07:26:57Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2021 | |
dc.publisher | Алматы Технологиялық Университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | МНПК; | |
dc.subject | Астық өнім | ru_RU |
dc.subject | Саңырауқұлақ | ru_RU |
dc.subject | Зерттеу | ru_RU |
dc.title | Астық өнімдерінің антибиотикалық қасиетін зерттеуде термофильді саңырауқұлақтарды қолдану | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |