Репозиторий АТУ

Астық өнімдерінің антибиотикалық қасиетін зерттеуде термофильді саңырауқұлақтарды қолдану

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Усукеева, А.Д.
dc.contributor.author Ибраимова, Д.М.
dc.contributor.author Кетебаева, А.М.
dc.date.accessioned 2019-04-23T07:26:57Z
dc.date.available 2019-04-23T07:26:57Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2021
dc.publisher Алматы Технологиялық Университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries МНПК;
dc.subject Астық өнім ru_RU
dc.subject Саңырауқұлақ ru_RU
dc.subject Зерттеу ru_RU
dc.title Астық өнімдерінің антибиотикалық қасиетін зерттеуде термофильді саңырауқұлақтарды қолдану ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись