Репозиторий АТУ

Асқабақ шырыны мен балқарағай жаңғағы қоспасынан дайындалған печеньенің сапасын талдау

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Изембаева, А.К.
dc.date.accessioned 2019-04-23T10:27:51Z
dc.date.available 2019-04-23T10:27:51Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2070
dc.publisher Алматы технологиялық университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries МНПК;
dc.subject Асқабақ ru_RU
dc.subject Печенье ru_RU
dc.subject Балқарағай ru_RU
dc.title Асқабақ шырыны мен балқарағай жаңғағы қоспасынан дайындалған печеньенің сапасын талдау ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись