Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Искакова, Г.К. | |
dc.contributor.author | Умирзакова, Г.А. | |
dc.contributor.author | Изтаев, Б.А. | |
dc.contributor.author | Мулдабекова, Б.Ж. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-23T10:38:52Z | |
dc.date.available | 2019-04-23T10:38:52Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2076 | |
dc.publisher | Алматы технологиялық университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | МНПК; | |
dc.subject | Ұн | ru_RU |
dc.subject | Макарон | ru_RU |
dc.title | Полидисперсті сұлы ұнының макарон өнімдерінің сапасына әсері | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |