Репозиторий АТУ

Сүт өнімдері өндірісінде суды дайындаудың заманауи жүйелері

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Алимарданова, М.К.
dc.contributor.author Хамзина, Ж.Б.
dc.date.accessioned 2019-05-17T09:10:39Z
dc.date.available 2019-05-17T09:10:39Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.issn 2304-5681
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2139
dc.description.abstract Бүгінгі күні суды өңдеудің технологиялық сызбасын жетілдіру талап етілуде. Мақалада сүт өнеркәсібі кәсіпорындарында су өңдеу жүйесінің негізгі мәселелерін зерттеу нәтижелері келтірілген. Сүт өнімдері өндірісінде перспективасы басым суды сүзудің механикалық, реагентті, тотықтырғыштық, адсорбциялық, ион алмасу әдістері, сондай-ақ мембраналық сүзу әдістері, су дайындауға арналған электродиализдік қондырғылар зерттелді. Әдістерді талдау суды өңдеу жүйелерінің кемшіліктерін анықтауға және оларды жетілдіру жолдарын ұсынуға мүмкіндік берді. ru_RU
dc.publisher Алматы технологиялық университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries Алматы технологиялық университетінің хабаршысы;№1 с.35-40
dc.subject Сүт өнімі ru_RU
dc.subject Сүт ru_RU
dc.subject Су ru_RU
dc.title Сүт өнімдері өндірісінде суды дайындаудың заманауи жүйелері ru_RU
dc.title.alternative Современные системы водоподготовки в производстве молочной продукции ru_RU
dc.title.alternative Modern water treatment methods in the production of dairy products ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись