Репозиторий АТУ

Сүт сарысуы негізіндегі жұмсақ ірімшік техлологиясын жетілдіру

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Жакуповa, Г.Н.
dc.contributor.author Алимарданова, М.К.
dc.contributor.author Нуртаева, А.Б.
dc.contributor.author Сагандык, А.Т.
dc.contributor.author Ерболат, Т.Е.
dc.date.accessioned 2022-11-15T02:53:39Z
dc.date.available 2022-11-15T02:53:39Z
dc.date.issued 2022-3
dc.identifier.citation Алматы технологиялық университетінің хабаршысы ru_RU
dc.identifier.issn 2304-5683
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2364
dc.description.abstract Мақалада сарысудың негізгі қасиеттері мен сипаттамалары, сарысу негізіндегі сарысу ірімшіктерін алу нәтижелері берілген.Сарысудың бастапқы қасиеттері анықталды және сарысудың әртүрлі түрлеріне негізделген жаңа ірімшік өнімнің рецептурасы жасалды. Сүт сарысуы негізіндегі жұмсақ ірімшік техлологиясы жетілдірілді. ru_RU
dc.description.abstract В статье предоставлены основные качества и характеристики сыворотки, результаты получения сывороточных сыров на основе сыворотки. Определены все свойства сыворотки, также разработаны рецептуры нового продукта. Также был разработана рецептура сывороточного сыра на основе разных видов сыворотки.
dc.description.abstract The article provides the main qualities and characteristics of whey, the results of obtaining whey-based cheeses. All the properties of the serum have been determined, and the formulations of the new product have also been developed. Whey cheese formulations based on different types of whey have also been developed.
dc.publisher Алматы технологиялық университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries 2022-№3;б.40-45;;
dc.subject Сүт өнімдері ru_RU
dc.subject Сүт ru_RU
dc.subject Сарысу ru_RU
dc.subject Ірімшік сарысуы ru_RU
dc.subject Сүзбе сарысуы ru_RU
dc.subject Сыворотка ru_RU
dc.subject Вторичная переработка ru_RU
dc.subject Подсырная сыворотка ru_RU
dc.subject Подтворожная сыворотка ru_RU
dc.subject Сывороточный сыр ru_RU
dc.subject whey ru_RU
dc.subject secondary processing ru_RU
dc.subject subsurface whey ru_RU
dc.subject curdled whey ru_RU
dc.subject whey cheese ru_RU
dc.title Сүт сарысуы негізіндегі жұмсақ ірімшік техлологиясын жетілдіру ru_RU
dc.title.alternative Совершенствование технологии сыров на основе молочной сыворотки ru_RU
dc.title.alternative Improving the technology of whey-based cheeses ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись