Репозиторий АТУ

Последние поступления

2. Туризм и сервисное обслуживание: Последние материалы

  • Сарсебаева, А.М.; Есайдар, У.С. (Алматы Технологиялық Университеті, 2015)
    Бұл мақалада еліміздегі қонақүй қызметін арттыру мәселесінің үлкен орынға ие болуы және қонақжайлылық индустриясында қонақ үй саласында персоналдың стильін құру, квалификациялы білікті жұмыскерлерді дайындау – халықаралық ...
  • Медеубаева, Ж.М.; Есайдар, У.С.; Увакасова, Г.Т.; Ешметова, Г.Ж. (Алматинский Технологический Университет, 2015)
    В представленной статье исследовательский материал посвящен анализу актуального состояния подготовки кадров в сфере гостеприимства и перспектив развития этого процесса. Главное внимание уделено исследованию зарубежного ...
  • Мырзагулова, Г.Р.; Тумажанова, М.О.; Толқынбек, Ж. (Алматы Технологиялық Университеті, 2015)
    Бұл мақалада қонақ үй индустриясынының менеджменті, Қазақстандағы қонақ үй шаруашылығын басқарудың түрлері қарастырылған. Мақаланың өзектілігі Қазақстандағы қонақ үйлерді тиімді басқаруға және нарықта қарқынды дамуына ...
  • Медеубаева, Ж.М.; Есайдар, У.С. (Алматинский технологический университет, 2014)
    В статье проводится анализ состояния и перспектив развития ресторанного бизнеса в РК. Ресторанный рынок РК еще не насыщен, несмотря на то, что только в Алматы зарегистрировано свыше 460 ресторанов и фирм, предоставляющих ...
  • Мырзагулова, Г.Р.; Тумажанова, М.О.; Мырзабек, М. (Алматы технологиялық университеті, 2014)
    Бұл мақалада қазіргі заманның ғылыми-зерттеу сұранысы болып табылатын экотуризм- нің өзектілігі, тарихи-зерттеу нысандары, Алматы облысының экотуризмі қарастырылған. Авторлар экотуризмнің қазіргі жағдайына талдау жасаған, ...
  • Орынбасарова, Г.О.; Токбергенова, У.А.; Абдилдаева, Н.Д.; Жағалбаева, А.О.; Жумашева, Ж.Н. (Алматы технологиялық университеті, 2016)
    Бұл мақалада тұтынушыларға сервистік қызмет көрсету, сервистік қызметттің негізгі қасиеттері және сервис сферасының ерекшелігі қарастырылады. Қызмет көрсету саласы халық шаруашылығының бір бөлігі болып саналатындықтан, ...
  • Токбергенова, У.А. (Алматы технологиялық университеті, 2016)
    Аталған мақалада Қазақстандағы қоғамдық тамақтандыру орындарында көрсетілетін қызмет көрсету сапасын жетілдіру жолдары, ерекшеліктері және қызмет көрсетуші персоналдың біліктілігі төңірегіндегі мәселелер қарастырылды. ...
  • Чувашев, С.Ю. (Алматинский технологический университет, 2018)
    Сегодня мобильные информационные технологии имеют большую востребованность среди потребителей различных отраслей мировой экономики. В сфере ресторанного бизнеса мобильные информационные технологии находятся на начальном ...
  • Рамазанов, А.; Әжіқұл, Т.Қ. (Алматы технологиялық университеті, 2018)
    Қонақжайлылықтың бәсекеге қабілеттілігі субъектілердің бәсекелестік артықшылық-тарымен анықталады. Бәсекеге қабілетті артықшылықтар қонақ үй қызметтерінің ке-шенді ұсынысы, соның ішінде барлық бөлмелі санаттарды ұсыну ...
  • Дюсебаева, И.А.; Сейдахметова, З.Ж.; Жапаркулова, Н.И. (Алматинский технологический университет, 2018)
    В статье приведен обширный обзор литературных данных, посвященных исследова-нию промышленной переработки твердых бытовых отходов (ТБО). Рассмотрены два типа существующих мусороперерабатывающих заводов: одни производят ...
  • Чувашев, С.Ю.; Мухамбетов, Т.И. (Алматинский технологический университет, 2018)
    Рынок ресторанного сервиса Республики Казахстан имеет высокую степень конкурен-ции с тенденцией постоянного ее увеличения и унификации услуг. В статье рассматри-ваются особенности управления взаимоотношениями с гостями в ...
  • Жүнісбай, З.Т. (Алматинский технологический университет, 2018)
    В статье рассматривается воздействие стратегии отелей ориентации на рынок на эффективность их деятельности. Дано авторское понимание и определение рыночной ориентированности отеля, отличное от традиционного понятия ...

Поиск в системе


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись