Репозиторий АТУ

«Кефир от фудмастер» өнімінің өндіріс технологиясын жақсартуда және қауіпсіздігін қамтамасыз етуде fmea-талдау ғылыми әдістемесінің тиімділігі

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Алиева, Г.Б.
dc.contributor.author Ахметова, С.О.
dc.contributor.author Бортанова, Ж.Ж.
dc.contributor.author Омарғали, Т.Е.
dc.date.accessioned 2019-03-26T09:42:53Z
dc.date.available 2019-03-26T09:42:53Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/317
dc.description.abstract Мақалада «Фудмастер ұйымы» АҚ-ның «Кефир от Фудмастер» өнімінің өндіріс технологиясы талданып, өндіріс үрдістерінде сәйкессіздіктер мен ақау туу себептерін төмендету мақсатында FMEA-талдау ғылыми әдістемесін қолдану тиімділігі дәлелденді. Жұмыс барысында ұсынылған конструкция мен технологияларға FMEA-талдау ғылыми әдістемесінің негізінде талдау жүргізілді және үрдістерді жетілдіру үшін іс-шаралар әзірленді. ru_RU
dc.description.abstract В статье представлены результаты анализа технологического производства продукта «Кефир от Фудмастера» АО «Компания Фудмастер», доказана эффективность использова- ния научной методологии FMEA-анализа для снижения причин появления брака и несоответствий в технологии приготовления продукции «Кефир от Фудмастер». В ходе работы был проведен анализ предложенных конструкций и технологий на основе научной методологии FMEA-анализа и выработаны мероприятия по совершенствованию процесса.
dc.description.abstract In article are presented results analysis technological’s production product is proved efficiency using scientifically methodology of FMEA analysis for decrease reasons emergence defects and liscrepancy in technology preparation products «Kefir from Fudmaster». In a course work carried out analysis the offered construction and technonlogy on basis scientific’s methodology of FMEA analysis and developed activity to improve a process.
dc.publisher Алматы технологиялық университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries Алматы технологиялық университетінің хабаршысы;
dc.subject Кефир ru_RU
dc.subject Процес ru_RU
dc.subject Продукты ru_RU
dc.subject Анализ ru_RU
dc.title «Кефир от фудмастер» өнімінің өндіріс технологиясын жақсартуда және қауіпсіздігін қамтамасыз етуде fmea-талдау ғылыми әдістемесінің тиімділігі ru_RU
dc.title.alternative Эффективность использования научной методологии fmea-анализа для улучшения технологии приготовления и обеспечения безопасности продукции «кефир от фудмастер ru_RU
dc.title.alternative Efficiency using scientifically methodology of fmea analysis for improve the technology preparation and providing product’s safety "kefir from fudmaster ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись