Репозиторий АТУ
Исследование влияния скорости перемешивания экстрагента на выход пектина при ферментативной экстракции из столовой свеклы на экстракторе
Login
DSpace Home
→
3. Факультет инжиниринга и информационных технологий
→
3. Механизация и автоматизация производственных процессов
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Исследование влияния скорости перемешивания экстрагента на выход пектина при ферментативной экстракции из столовой свеклы на экстракторе
Велямов, Ш.М.
;
Джингилбаев, С.С.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/89
Date:
2017
Description:
text
Show full item record
Files in this item
Name:
62-65.pdf
Size:
578.3Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
3. Механизация и автоматизация производственных процессов
[100]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register