Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
2. Технология продуктов питания
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 23 results for collection: 2. Технология продуктов питания.
(0.031 seconds)
Now showing items 1-10 of 23
1
2
3
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Перспективы использования верблюжьего молока для производства сыров
Бакиева, В.М.
;
Диханбаева, Ф.Т.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2015
)
Improvement of biological value of products from combined Stuffing products
Kenenbay, SH.I.
;
Sacco, I.T.
(
ATU
,
2015
)
Инновациялық концепция - құс шаруашылық өндірісіндегі сапа мен бәсекелестің тиімділігін қамтамасыз етудің маңызды механизмі
Тұрақбаев, Ш.Е.
;
Баймуратов, Д.Ш.
;
Акилова, Ф.Е.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2015
)
Белковый источник сырья рк - верблюжье мясо
Кененбай, Ш.Ы.
(
Алматинский технологический университет
,
2015
)
Верблюжье мясо - национальный источник белка
Адилбек, A.
;
Кененбай Ш.Ы.
(
Алматинский технологический университет
,
2015
)
The development of combination products of camel meat
Kenenbay, Sh.I.
(
Almaty technological university
,
2015
)
Incorporating Allium odorum as a Vegetable Ingredient of Processed Cheeses.
Alimardanova, M.K.
;
TIevlesova, D.A.
;
Simov, Zh.
;
Dimitrov, D.
;
Matibayeva, A.
(
Almaty technological university
,
2015
)
Пищевая ценность верблюжьего мяса РК
Кененбай, Ш.Ы.
(
Алматинский технологический университет
,
2015
)
The Use of Antioxidants in the Meat Industry
Abzhanova, Sh.А.
;
Abilmazhinova, N.K.
;
Tayeva, A.M.
;
Baybolova, L.K.
;
Mukhtarkhanova, R.B.
(
Almaty technological university
,
2015
)
Kazakhstan Wheat as Raw Material for Deep Processing
Asangalieva, Zh.
;
Iztaev, AI.
;
Shaimerdenova, D.A.
;
Abzhanova, Sh.А.
(
Almaty technological university
,
2015
)
Now showing items 1-10 of 23
1
2
3
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Кененбай, Ш.Ы. (8)
Узаков, Я.М. (3)
Abzhanova, Sh.А. (2)
Абдиева, К.М. (2)
Акилова, Ф.Е. (2)
Диханбаева, Ф.Т. (2)
Жумадилова, Ж.Ш. (2)
Саданов, А.К. (2)
Шорабаев, Е.Ж. (2)
Abilmazhinova, N.K. (1)
... View More
Subject
Верблюжье мясо (5)
Белок (3)
Мясо (3)
Мясопродукты (3)
Молочные продукты (2)
Пищевая ценность (2)
Сахар (2)
Agriculture (1)
Allium odorum (1)
Amino acid (1)
... View More
Date Issued
2015 (23)