Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
2. Технология продуктов питания
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 18 results for collection: 2. Технология продуктов питания.
(0.016 seconds)
Now showing items 1-10 of 18
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Подбор закваски для производства кисломолочного заменителя молока
Кекибаева, А.К.
;
Диханбаева, Ф.Т.
;
Увакасова, Г.Т.
(
Алматинский технологический университет
,
2016
)
Ешкі сүтінен өндірілетін жұмсақ сырды дәнді-дақылды қоспалармен байыту
Мұхтарханова, Р.Б.
;
Балабекова, А.С.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2014
)
Исследование белков национального мягкого сыра электрофоретическим методом
Алимарданова, М.К.
;
Кулажанов, Т.К.
;
Жексенбай, Н.
;
Скалка, В.
;
Плоцкова, М.
(
Алматинский технологический университет
,
2014
)
Исследование процесса свертывания молока при приготовлении национального мягкого сыра
Алимарданова, М.К.
;
Кулажанов, Т.К.
;
Асет, А.
;
Щтетина, Й.
;
Жексенбай, Н.
(
Алматинский технологический университет
,
2014
)
Получение сухого верблюжьего молока распылительным и сублимационным методами сушки
Диханбаева, Ф.Т.
;
Аралбаев, Н.А.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Исследование технологии молочных продуктов для геродиетического питания
Диханбаева, Ф.Т.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Перспективы использования сублимационной сушки в получении сухих молочных продуктов на основе верблюжьего молока
Диханбаева, Ф.Т.
(
Алматинский технологический университет
,
2017
)
Electrophoretic Identification of Casein in Various Types of Milk
Kenenbay, Sh.Y.
(
Almaty technological university
,
2017
)
Increase of Biological Value of Stuffing Products from Camel Meat
Kenenbay, Sh.I.
(
Almaty technological university
,
2017
)
Перспективы развития молочной отрасли Казахстана
Алимарданова, М.К.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Now showing items 1-10 of 18
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Диханбаева, Ф.Т. (8)
Алимарданова, М.К. (4)
Аралбаев, Н.А. (4)
Джетписбаева, Б.Ш. (2)
Жексенбай, Н. (2)
Кулажанов, Т.К. (2)
Матибаева, А.И. (2)
Серикбаева, А.Д. (2)
Kenenbay, Sh.I. (1)
Kenenbay, Sh.Y. (1)
... View More
Subject
Молоко (18)
Верблюжье молоко (4)
Молочная промышленность (3)
Питание (3)
Кисломолочные продукты (2)
Козье молоко (2)
Молочные продукты (2)
Ірімшік (2)
Additive (1)
Camel meat (1)
... View More
Date Issued
2019 (1)
2018 (6)
2017 (4)
2016 (3)
2015 (1)
2014 (3)