Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
2. Технология продуктов питания
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 3 out of a total of 3 results for collection: 2. Технология продуктов питания.
(0.006 seconds)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Толықтырғыштар қосылып ешкі сүтінен сүт қышқылды сусынның технологиясын жасау
Мухтарханова, Р.Б.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
;
Матибаева, А.И.
(
Алматинский технологический университет
,
2019
)
Cүт қышқылды сусындар технологиясын жетілдіруде ешкі сүтін қолдану
Джетписбаева, Б.Ш.
;
Мухтарханова, Р.Б.
;
Матибаева, А.И.
(
Алматинский технологический университет
,
2019
)
Сүтқышқылды өнімдер өндіруде ешкі сүтін қолдану
Мухтарханова, Р.Б.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2017
)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Мухтарханова, Р.Б. (3)
Джетписбаева, Б.Ш. (2)
Матибаева, А.И. (2)
Subject
Ешкі сүті (3)
Сүт (3)
Соя сүті (1)
... View More
Date Issued
2019 (2)
2017 (1)