Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
2. Технология продуктов питания
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 3 out of a total of 3 results for collection: 2. Технология продуктов питания.
(0.008 seconds)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Study of the qualitative composition of combined milk
Kozhabekova, G.А.
;
Mukhtarkhanova, R.B.
;
Shingisov, A.U.
(
Almaty technological university
,
2022-1
)
Сүт және сүт өнімдерінің май қышқылының профилін газды хроматография әдісімен анықтау үшін сынама технологиясын дайындау
Сериков, М.С.
;
Нургалиева, М.Т.
;
Серикбаева, А.Д.
;
Кононихин, А.С.
;
Изтилеуов, М.К.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-3
)
Сүт сарысуы негізіндегі жұмсақ ірімшік техлологиясын жетілдіру
Жакуповa, Г.Н.
;
Алимарданова, М.К.
;
Нуртаева, А.Б.
;
Сагандык, А.Т.
;
Ерболат, Т.Е.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-3
)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Kozhabekova, G.А. (1)
Mukhtarkhanova, R.B. (1)
Shingisov, A.U. (1)
Алимарданова, М.К. (1)
Ерболат, Т.Е. (1)
Жакуповa, Г.Н. (1)
Изтилеуов, М.К. (1)
Кононихин, А.С. (1)
Нургалиева, М.Т. (1)
Нуртаева, А.Б. (1)
... View More
Subject
Сүт (3)
Сүт өнімдері (2)
Combined milk (1)
Cow's milk (1)
curdled whey (1)
dairy products (1)
fatty acids (1)
gas chromatography (1)
Mare's milk (1)
mass spectrometry (1)
... View More
Date Issued
2022 (3)